Μαριέττα Χρουσαλά: Το τρυφερό φιλί στον σύζυγό της που θα σε κάνει να «λιώσεις»!

Μπορεί να κλείνουν 9 χρόνια παντρεμένοι από τη στιγμή που αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Καβούρι, αλλά η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας παραμένουν full in love, όπως τον πρώτο καιρό. Το ζευγάρι μετά από την απόκτηση τριών παιδιών είναι στα καλύτερά του και απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι δυο τους μάλιστα θυμήθηκαν τις όμορφες στιγμές του γάμου τους, μιας και έγιναν και οι ίδιοι κουμπάροι στο γάμο των δυο καλών τους φίλων: της Δήμητρας Λαζαράτου και του Μιχάλη Σταθάτου. Τα δυο ζευγάρια, μάλιστα, μετά το μυστήριο και το γαμήλιο γλέντι, πήραν το σκάφος και έφυγαν για ένα ξεχωριστό ταξίδι.

Αρχικά επισκέφθηκαν το πιο μαγικό και ρομαντικό μέρος της Ελλάδας, την Σαντορίνη! Τα δύο ζευγάρια απόλαυσαν τις βόλτες τους στα Φηρά και στην Οία και δεν σταμάτησαν να τραβούν αναμνηστικές φωτογραφίες. Στη συνέχεια ταξίδεψαν με το σκάφος στην όμορφη Σύμη ενώ σήμερα βρίσκονται στην Τουρκία!

Η Μαριέττα Χρουσαλά, μάλιστα υποδέχτηκε τον Οκτώβρη με την πιο τρυφερή φωτογραφία, αγκαλιά με τον σύζυγό της, που σίγουρα θα σε κάνει… να λιώσεις!

Η φωτογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά στο Instagram

 

Read More

And More