Μαριέττα Χρουσαλά: Βαφτίζει σήμερα τον γιο της στην Μύκονο! [pics]

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα θα ζήσει σήμερα η Μαριέττα Χρουσαλά! Μετά τις πασχαλινές της διακοπές στο Miami με την οικογένειά της, η όμορφη παρουσιάστρια επέστρεψε στην Ελλάδα για να διοργανώσει… την βάφτιση του τρίτου της παιδιού! Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας πρόκειται να βαφτίσουν τον γιο τους στην Μύκονο, ο οποίος ήρθε στη ζωή τον Ιανουάριο του 2018 και ολοκλήρωσε με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους.

Το μυστήριο της βάφτισης θα πραγματοποιηθεί σε ένα μικρό εκκλησάκι στην περιοχή Φτελιά του κοσμοπολίτικου νησιού, ενώ ο μικρός θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος! Η Μύκονος αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα κυκλαδίτικα νησιά του ζευγαριού και αυτός είναι ο λόγος που το επέλεξαν για τη βάφτιση του καρπού του έρωτά του. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρεθούν αρκετοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, όπως η καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας βρίσκονται εδώ και μέρες στο νησί των Ανέμων, με σκοπό να κανονίσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την βάφτιση του μικρού Κωνσταντίνου! Φυσικά, η όμορφη Μαριέττα κάνει και τα διαλείμματα της από τις προετοιμασίες για μια… γρήγορη βουτιά στη πισίνα του ξενοδοχείου. Μπορεί να έχει το άγχος να πάνε όλα τέλεια, ωστόσο και η ίδια προσπαθεί να χαλαρώνει και να απολαμβάνει τις ξεχωριστές διακοπές της στο αγαπημένο της νησί.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου…

Read More

And More