Μαριέττα Χρουσαλά: Βραδινή έξοδος με τον γοητευτικό αδερφό της! Στήριξαν το έργο της “Elpida Youth” [pics]

Μπορεί στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις της, η Μαριέττα Χρουσαλά να συνοδεύεται από τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης, η όμορφη Ελληνίδα έκανε την εξαίρεση. Η πρώην παρουσιάστρια έδωσε το παρών στο 2ο Χριστουγεννιάτικο Πάρτι της Επιτροπής “Elpida Youth”, συνοδευόμενη από τον γοητευτικό αδερφό της, Θανάση Χρουσαλά!

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες του TLIFE, τα δύο αδέρφια μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό! Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο γοητευτικός Θανάσης πόζαραν με χαρά στον φωτογραφικό μας φακό, λίγο πριν μπουν στο christmas party και διασκεδάσουν με τη ψυχή τους. Η όμορφη παρουσιάστρια στήριξε με την παρουσία της το σημαντικό έργο της Επιτροπής, ενώ εντυπωσίασε με την κομψή της εμφάνιση.

Το dress code της βραδιάς ήταν metallics, με την Μαριέττα να επιλέγει ένα κοντό ασημένιο φόρεμα με μαύρο καλσόν και μαύρα μποτάκια!

Δες φωτογραφίες:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Επιτροπή «ELPIDA Youth», η Νεολαία της ΕΛΠΙΔΑΣ, ιδρύθηκε το 2015 με στόχο την ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση σχετικά με την ψυχολογική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More