Μαριέττα Χρουσαλά: Χριστούγεννα στην παραλία λίγο πριν γεννήσει! [pics]

Στην πιο γλυκιά αναμονή βρίσκεται η Μαριέττα Χρουσαλά! Εκείνη και ο σύζυγός της μετρούν αντίστροφα, καθώς σε μόλις λίγες εβδομάδες η εγκυμονούσα καλλονή θα φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί. Η Μαριέττα και ο Λέων Πατίτσας έχουν ήδη αποκτήσει δυο πανέμορφα παιδιά, την Μάργκω και τον Σπύρο και περιμένουν πως και πως να έρθει στον κόσμο το μωρό τους. Μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του εφοπλιστή και ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

Η Μαριέττα Χρουσαλά, μετά το θλιβερό γεγονός του θανάτου του πεθερού της Σπύρου Πατίτσα, προσπαθεί να ξαναβρεί μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους τους καθημερινούς ρυθμούς της ζωή τους. Αυτή την περίοδο, η οικογένεια Πατίτσα βρίσκεται στην Φλόριντα, όπου απολαμβάνει καθημερινά τον ήλιο και την θάλασσα. Τι και αν είναι Χριστούγεννα, η Μαριέττα φοράει το μαγιό της και ζει τον δικό της “χειμώνα” στην παραλία.

Η πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την παραλία, με τους φίλους της να παίζουν beach volley, ενώ στη συνέχεια μας έδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της, την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία!

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More