Μαριέττα Χρουσαλά: Χριστουγεννιάτικη βόλτα με τον γιο της στο Μαρούσι! [pics]

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Μαζί με τον σύζυγο της, Λέων Πατίτσα, έχουν δημιουργήσει την οικογένεια που πάντα επιθυμούσαν και τα τρία τους παιδιά – ο Σπύρος, η Μάργκω και ο μικρός Κωνσταντίνος – είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους. Η ζωή τους είναι βγαλμένη από παραμύθι, αφού ο ένας έχει βρει στο πρόσωπό του άλλου ό,τι ακριβώς είχε ονειρευτεί. Η πρώην παρουσιάστρια έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της και όλοι μαζί βιώνουν ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές.

Μάλιστα, ήδη από το καλοκαίρι, η Μαριέττα Χρουσαλά έχει μετακομίσει μόνιμα πίσω στην Ελλάδα, μιας και εδώ και αρκετούς μήνες είχαν φύγει οικογενειακώς για το ηλιόλουστο Miami. Πριν μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την όμορφη Μαριέττα με τον γιο της Σπύρο, σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους και να διασκεδάζουν στο στολισμένο χωριό που έχει φτιαχτεί στον προαύλιο χώρο.

Η Μαριέττα ανανεωμένη και με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της, δεν άφησε λεπτό από δίπλα της τον γιο της και τον πρόσεχε σαν τα μάτια της. Η οικογένεια Πατίτσα ανυπομονεί να γιορτάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων στην πατρίδα της με τα συγγενικά της πρόσωπα και τους αγαπημένους της φίλους.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More