Μαριέττα Χρουσαλά: Ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της στο Miami! [pics]

Πιο ευλογημένη από ποτέ νιώθει η Μαριέττα Χρουσαλά. Μόλις πριν λίγες μέρες, εκείνη και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας, απέκτησαν ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η όμορφη Μαριέττα βρισκόταν τις τελευταίες μέρες του 2017 σε γλυκιά αναμονή για το baby boom, το οποίο τελικά έφτασε στις αρχές του 2018. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί άλλα δύο παιδιά – την Μάργκω και τον Σπύρο – τα οποία ανυπομονούσαν να γνωρίζουν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Μάλιστα, εδώ και λίγες ημέρες, η ευτυχισμένη μανούλα επέστρεψε στο σπίτι με το νεογέννητο μωρό της και ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας! Εδώ και αρκετούς μήνες, η οικογένεια Πατίτσα έχει εγκατασταθεί στο Miami, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του εφοπλιστή. Η Μαριέττα, σχεδόν καθημερινά, μας δείχνει όμορφα μέρη έξω από το σπίτι της, τα οποία της προκαλούν ηρεμία και γαλήνη.

Η όμορφη ανακοίνωση ήρθε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Μαριέττας στο Instagram, το βράδυ της Κυριακής, όπου ανέβασε μια φωτογραφία με το ποδαράκι του νεογέννητου μωρού της, αποκαλύπτοντας έτσι πως είναι πια μητέρα τριών παιδιών.

https://www.instagram.com/p/BdqScN9jlpC/?taken-by=mariettachrousala

Φυσικά, από την μέρα που έφερε στον κόσμο το τρίτο της μωρό, όλα της φαίνονται ακόμη πιο όμορφα, όπως η θέα έξω από το σπίτι της, ο ουρανός, η θάλασσα, το ουράνιο τόξο. Η Μαριέττα λατρεύει να κάθεται στο μπαλκόνι και να θηλάζει το νεογέννητο γιο της, βλέποντας την υπέροχη θέα. Μάλιστα, για ακόμη μια φορά μας έδειξε τον ουρανό, αναφέροντας στην λεζάντα της φωτογραφίας πόσο ευλογημένη νιώθει για τις στιγμές που ζει…

Δες την φωτογραφία:

 

Read More

And More