Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα: Κοσμική εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής [pics]

Πρόκειται για μια από τις πιο κομψές κυρίες της Αθήνας! Ο λόγος για την Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα που για ακόμα μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με την chic εμφάνισή της. Η κυρία Πατίτσα, μπορεί γενικά να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα τις δημοσιότητας, όμως τον τελευταίο καιρό ο φωτογραφικός φακός την έχει εντοπίσει αρκετές φορές σε εξόδους της.

Η πεθερά της Μαριέττας Χρουσαλά διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, αφού η οικογένεια του γιου της μετακόμισε στην Ελλάδα. Η ίδια, απολαμβάνει τις στιγμές με τα εγγόνια της, που τόσο της είχαν λείψει, ενώ εκείνα με τη σειρά τους ανυπομονούν να περάσουν χρόνο με τις γιαγιάδες τους.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής προκειμένου να παρακολουθήσει την μοναδική Isabella Rosellini στη νέα της παράσταση “Link Link”. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την κομψή κυρία. Όπως θα δεις, η Μαριγώ ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας ξεχώρισε τόσο με το σύνολο που επέλεξε να βάλει όσο και με τα εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Δες τις φωτογραφίες από την έξοδό της:

Κωνσταντίνα Κουφαλά, Μαριγώ Λαιμού- Πατίτσα

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More