Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα: Σπάνια εμφάνιση μετά τις δύσκολες μέρες που πέρασε [pic]

Η Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα είναι μία από τις πιο κομψές κυρίες της κοσμικής Αθήνας. Η ίδια αποφεύγει να εμφανίζεται συχνά και να επισκέπτεται πολυσύχναστα μέρη γι’ αυτό και κάθε της εμφάνιση είναι ξεχωριστή. Τον περασμένο Νοέμβριο, η Μαριγώ έχασε τον σύζυγό της και συνοδοιπόρο της στη ζωή, Σπύρο Πατίτσα η απώλεια του οποίου βύθισε την οικογένεια στο πένθος. Μετά από μια δύσκολη περίοδο όμως, η μητέρα του Λέοντα Πατίτσα βρίσκει σιγά σιγά τις ισορροπίες της και έχει επιστρέψει στους παλιούς ρυθμούς της ζωής της.

Η πεθερά της Μαριέττας Χρουσαλά προτιμά να κρατάει χαμηλούς τόνους όμως βρίσκεται πάντα δίπλα στην οικογένειά της και την στηρίζει σε κάθε της απόφαση και σε κάθε νέο επαγγελματικό βήμα. Ο ερχομός άλλωστε και του εγγονού της, λίγο μετά το χαμό του συζύγου της, ήταν αυτός που της ξανάδωσε ζωή!

Το βράδυ της Τρίτης, ο φωτογραφικός φακός του ΤLIFE εντόπισε την Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα στην επετειακή συναυλία που έδωσε ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Ηρώδειο. Χαμογελαστή και με chic εμφάνιση παρακολούθησε και χειροκρότησε τον μοναδικό Τόλη ενώ μετά το τέλος της συναυλίας πόζαρε ευδιάθετη στους φωτογράφους.

Δες την εμφάνιση της:

Φωτογραφία NDP

Read More

And More