Μαριλένα Παναγιωτοπούλου – Κωνσταντίνος Κοροξενίδης: Μαζί στην Μύκονο για χάρη των παιδιών τους! [pics]

Μπορεί να είναι χωρισμένοι τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο Κωνσταντίνος Κοροξενίδης διατηρούν άριστες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους. Το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο για περίπου δέκα χρόνια και είχε αποκτήσει μαζί δύο υπέροχα αγοράκια, τον Αλέξανδρο και τον Κωνσταντίνο. Μάλιστα, η γνωστή θεατρολόγος και ο πρώην σύζυγός της αυτές τις ημέρες απολαμβάνουν ολιγοήμερες διακοπές στην Μύκονο, μαζί φυσικά με τα δύο παιδιά τους.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Μαριλένα και τον Κωνσταντίνο σε γνωστή παραλία του κοσμοπολίτικου νησιού να απολαμβάνουν μαζί με τα δύο αγόρια τους τις βουτιές τους στη θάλασσα. Ως γνωστόν, το νησί των Ανέμων αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της θεατρολόγου και μάλιστα εκεί είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη.

“Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά από τότε που πήραμε με τον Κωνσταντίνο την απόφαση να χωρίσουμε έχουμε έρθει πιο κοντά! Πραγματικά, τώρα με τον άντρα μου είμαστε καλύτερα από ποτέ! Είμαστε πιο ευτυχισμένοι!”, είχε δηλώσει η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου σε συνέντευξή της, λίγο μετά το διαζύγιο.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More