Μαρίλια Μητρούση: Αυτά είναι τα συμπτώματα κορονοϊού που συνεχίζουν να την ταλαιπωρούν (pic)

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες η Μαρίλια Μητρούση. Η γνωστή ηθοποιός παλεύει με τον απειλητικό ιό – όπως και χιλιάδες συμπολίτες μας – και πρόσφατα είχε μιλήσει στο TLIFE για τη μάχη της. “Είχα ξηρό βήχα, δέκατα αλλά και ανοσμία, τρομερή έλλειψη όσφρησης, έβαζα το ξύδι στη μύτη μου και δεν το μύριζα”, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η νεαρή ηθοποιός.

Η Μαρίλια Μητρούση βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της και σήμερα εξακολουθεί να “παλεύει” με τον κορονοϊό. Το απόγευμα της Παρασκευής, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, η ίδια αποκάλυψε ότι τα περισσότερα συμπτώματα έχουν πλέον υποχωρήσει, όμως ακόμα δεν έχει γεύση και όσφρηση.

“Δεν έχω καμία γεύση και καμία όσφρηση.Τα αλλά συμπτώματα έχουν υποχωρήσει εντελώς… Σας ευχαριστώ όλους! Να προσέχετε τους γύρω σας. Οι περισσότεροι μπορεί να είναι ασυμπτωματικοί και κίνδυνος για τις ευπαθείς ομάδες. Μάσκα, απόσταση, χέρια. Στην πρώτη αδιαθεσία δεν πάμε πουθενά. Κι όπως λέει η φίλη μου @danai_barka χαμογελάστε και με θετική ενέργεια θα περάσουν όλα! Να θυμάστε κολλάει ακόμα κι αν προσέχετε. Όλοι μαζί και χώρια θα τον πολεμήσουμε”, ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

Δες τη φωτογραφία:

Περαστικά!

Read More

And More