Μαρίλια Μητρούση: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της, μετά τη μάχη της με τον κορονοϊό! (pic)

Η Μαρίλια Μητρούση νόσησε από τον Covid-19 και πλέον το ξεπέρασε και είναι απόλυτα υγιής! Η ταλαντούχα ηθοποιός πέρασε τη δική της μάχη με τον κορονοϊό, έχοντας ελαφρά συμπτώματα όπως δέκατα, ανοσμία και βήχα, ωστόσο τώρα πια είναι αρνητική και έχει αποκτήσει και αντισώματα. (Διάβασε εδώ όσα εξομολογήθηκε στο TLIFE για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό η κόρη του Μιχάλη Μητρούση)

Η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, πως ξεπέρασε τον κορονοϊό και πλέον είναι καλά στην υγεία της: “Είμαι καλά και πέστε το στη μάνα να ησυχάσει» -Λ.Αναγνωστάκη- Σας ευχαριστώ όλους για την θετική σας ενέργεια, για τις όμορφες ευχές σας και το ενδιαφέρον σας. Μου έδωσε δύναμη. Ξεπέρασα τον κορονοϊό και είμαι απολύτως υγιής. Μόλις βγούμε θα αγκαλιάσω όλους τους ανθρώπους μου κι όσους μπορώ, να σας δώσω τα αντισώματα μου. Να θυμάστε πάντα μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε καλύτεροι κι ας προσπαθήσουμε να πέρνουμε τα θετικά από ό,τι άσχημο μας συμβαίνει. Μη ξεχνάτε στο πρώτο σύμπτωμα μένουμε μέσα, απομονωμένοι (είναι πολύ δύσκολο) σας διαβεβαιώνω να νιώθεις πως άθελα σου μπορεί να μολύνεις ή και να σκοτώσεις ακόμα.

Δύσκολο πράγμα,αλλά εσύ είσαι αυτός που μπορεί να προστατεύσει τον δίπλανό του να μη ζήσει αυτόν τον εφιάλτη. Να θυμάστε όλα φτιάχνονται με αγάπη και αλληλεγγύη, αυτό τουλάχιστον λέει η μαμά κι ο μπαμπάς μου. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και να ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ” ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίλια Μητρούση.

Read More

And More