Μαρίλια Μητρούση: «Και στρέιτ να μην ήμουν, δεν θα είχαν πρόβλημα οι γονείς μου»

Ο Μιχάλης Μητρούσης και η κόρη του, Μαρίλια Μητρούση παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά.

Πατέρας και κόρη μίλησαν, μεταξύ άλλων, για τη μεταξύ τους σχέση, αλλά και για το επάγγελμα της υποκριτικής, όπου ακολούθησαν και οι δύο.

«Έχω δύο γονείς που τους θαυμάζω απεριόριστα. Αυτό που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια είναι οι διακοπές με τους γονείς μου και τα Σαββατοκύριακα με τον μπαμπά. Τα παιδιά στην εβηβεία διαλέγουν στρατόπεδο, εγώ ήμουν με τον μπαμπά μου. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει λάθος ως παιδί γιατί τα παιδιά δεν κάνουν λάθη.

Δεν μου αρέσει να συζητάω τα προσωπικά μου παρά μόνο αν είναι κάτι σημαντικό. Τον ελέγχουμε εγώ και η σύντροφος του πατέρα μου που την λέω γυναίκα του, γιατί την αγαπάω πάρα πολύ. Και στρέιτ να μην ήμουν, δεν θα είχαν πρόβλημα οι γονείς μου. Τους γονείς μου τους ενδιαφέρει να είμαι ευτυχισμένη», είπε η Μαρίλια Μητρούση.

Ο Μιχάλης Μητρούσης είπε από την πλευρά του: «Τα τρυφερά χρόνια της Μαρίλιας έφτιαχνα το θέατρο Χυτήριο και δεν την έβλεπα όπως έπρεπε. Δεν ήταν δύσκολη η εφηβεία της Μαρίλιας. Εγώ την πρώην γυναίκα μου την αγαπώ, δεν έχει σημασία που χωρίσαμε. Δεν μπορείς να ακυρώνεις έναν άνθρωπο που αγάπησες και έκανες ένα παιδί μαζί του. Η αγάπη δεν φεύγει. Δεν επεμβαίνω στην προσωπική της ζωή γιατί της έχω εμπιστοσύνη».

Read More

And More