Μαρίλια Μητρούση: “Παλεύω με τον κορονοϊό” εξομολογείται και περιγράφει τα συμπτώματά της

Την δυσάρεστη εμπειρία που έχει με τον κορονοϊό εξομολογήθηκε η ηθοποιός Μαρίλια Μητρούση. Η όμορφη ηθοποιός, κόρη των επίσης ηθοποιών Μιχάλη Μητρούση και Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου εξομολογήθηκε στο Βασίλη Μπουζιώτη και στο”enikos.gr”, ότι δίνει μάχη με τον κορονοϊό.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι πρόσεχε πολύ, φορούσε συνέχεια μάσκα, αλλά παρ΄ όλα αυτά κόλλησε τον ιό. Διάβασε όσα είπε μεταξύ άλλων για την περιπέτειά της.

“Ναι, φοβήθηκα πολύ. Νομίζεις πως πεθαίνεις. Μετά, για δύο μέρες είχα 38,5 και έπειτα ευτυχώς έπεσε ο πυρετός.Μου έχει μείνει μια τρομερή κόπωση,  δεν έχω ακόμα γεύση και όσφρηση και πόνους τύπου… σε δέρνουν. Πρέπει να προσέχουν όλοι! Πρέπει να προφυλάσσονται. Έβλεπα γύρω μου άτομα που δεν φορούσαν καν μάσκα λες και δεν έτρεχε τίποτα! Ανεγκέφαλα! Δεν μπορεί να παίζεις μ’ αυτά είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα. Παλεύω με τον κορονοϊό και πηγαίνω καλύτερα, αλλά άλλοι ταλαιπωρούνται πολύ, διασωληνώνονται κι άλλοι χάνουν τη ζωή τους. Ας αφυπνιστούν όλοι! Αυτό προτείνω,για αυτό και μοιράζομαι μαζί σου την περιπέτειά μου”

 

Read More

And More