Μαριλού Κοζάρη: Ποια είναι η 30χρονη σύντροφος του Πάνου Μουζουράκη που είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί

Ο Πάνος Μουζουράκης ήδη από το περσινό καλοκαίρι έχει προχωρήσει στην προσωπική ζωή του – μετά τον χωρισμό του από την Τζίνα Βαρελά – και έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της καλλονής, Μαριλού Κοζάρη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και λίγες εβδομάδες, το ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί, με την 30χρονη φαρμακοποιό να διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μια είδηση για την οποία σας είχε ενημερώσει πρώτο το TLIFE.

Αν και πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο και για τους δύο, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη ανυπομονούν για τον ερχομό του μωρού τους!

Η πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού στην κάμερα

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν τον δημοφιλή τραγουδιστή με την σύντροφό του στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όπου φαίνεται πως ταξίδευαν για Λονδίνο ή σε κάποια χώρα εκτός Ευρώπης. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η νεαρή γυναίκα φορούσε μονόπετρο στο δάκτυλό της, το οποίο πυροδοτεί νέες φήμες περί… αρραβώνα! 

 

Ποια είναι η Μαριλού Κοζάρη, η οποία θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί του Πάνου Μουζουράκη

 

Μετά τον χωρισμό του από την Τζίνα Βαρελά, ο Πάνος Μουζουράκης βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Μαριλούς Κοζάρη. Η ξανθιά φαρμακοποιός είναι 30 ετών και ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη. Η σχέση τους προχώρησε αρκετά γρήγορα, καθώς οι προτεραιότητες και των δύο ήταν ίδιες.

Μάλιστα, και η Μαριλού διατηρούσε σοβαρή σχέση πριν τον τραγουδιστή, με έναν αρκετά γοητευτικό γιατρό. Η 30χρονη φαρμακοποιός είναι στενή φίλη με την Κατερίνα Καινούργιου και μαζί είχαν ταξιδέψει στο Παρίσι πριν λίγους μήνες.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ίδια στα social media λατρεύει τα ταξίδια και την θάλασσα και έχει το δικό της μοναδικό στυλ.

«Eίμαι καλά. Αυτό δεν έχει σημασία; Είτε είσαι ελεύθερος είτε σε σχέση, σημασία έχει να είσαι καλά», είχε αναφέρει ο Πάνος Μουζουράκης σε δηλώσεις το περασμένο φθινόπωρο.

Το ζευγάρι, μέχρι στιγμής, δείχνει πως δεν επιθυμεί δημοσιότητα, γύρω από το θέμα της εγκυμοσύνης. Σκοπός εξάλλου είναι οι επόμενοι μήνες να κυλήσουν ομαλά και ευχάριστα, ώστε ο ερχομός του μωρού να ολοκληρώσει την προσωπική ευτυχία του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κοζάρη.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram, περιοδικό OK!

Read More

And More