Μαριλού Κόζαρη: Τα ιδιαίτερα παπούτσια που θα φορέσει στον γάμο της με τον Πάνο Μουζουράκη – Η αγωνία της Κατερίνας Καινούργιου

Σήμερα το απόγευμα 27/5 ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη που σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι για τους πάνω από 500 καλεσμένους τους στον Πύργο Σαλιαρέλη. (δες εδώ φωτογραφίες από το εκκλησάκι και τον Πύργου που θα γίνει το πάρτι του γάμου)

Οι ετοιμασίες της νύφης έχουν ξεκινήσει σήμερα από νωρίς το πρωί με τις φίλες της να είναι όλες εκεί προκειμένου να τη βοηθήσουν και να μοιραστούν μαζί της τη χαρά της. Από εκεί, δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει και η κολλητή της Κατερίνα Καινούργιου η οποία μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη κοιλιά της Μαριλού Κόζαρη που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Πάνο Μουζουράκη.

Λίγο μετά, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε και δυο βίντεο αστειευόμενη με τα νυφικά παπούτσια της κολλητής της. Στο ένα βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου με χιουμοριστικό τρόπο αποκαλύπτει την “αγωνία” της για το που θα γραφούν τα ονόματα των ανύπαντρων γυναικών της παρέας μιας και ο πάτος στα ψηλοτάκουνα είναι μαύρος. Στο αμέσως επόμενο βίντεο, η Κατερίνα Καινούργου δείχνει ένα ζευγάρι All Star αποκαλύπτοντας ότι τελικά αυτά είναι τα νυφικά παπούτσια με την Μαριλού Κόζαρη να αναφέρει με χιούμορ πως για να γράψει όλα τα ονόματα των ανύπαντρων φίλων της χρειάζεται βατραχοπέδιλα.

Αξίζει ωστόσο να αναφέρουμε πως το γλέντι για τον επικείμενο γάμο του ζευγαριού είχε ξεκινήσει από χθες. Στο σπίτι που διαθέτει ο Πάνος Μουζουράκης είχαν μαζευτεί από πολύ νωρίς οι φίλοι του με τη μουσική, το κέφι και τον χορό να έχουν την τιμητική τους. (δες εδώ σχετικά στιγμιότυπα)

Φυσικά, από το πάρτι αυτό δε θα μπορούσε να λείπει ο κολλητός φίλος του Πάνου Μουζουράκη, Κωστής Μαραβέγιας ο οποίος έπιασε το μικρόφωνο ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε μερικά stories από τον χορό που είχε στηθεί στο σπίτι του καλλιτέχνη. (δες εδώ τα βίντεο που δημοσίευσε το ζευγάρι)

Εκτός όμως από το γλέντι που είχε στηθεί στο σπίτι του Πάνου Μουζουράκη, το ζευγάρι είχε κανονίσει και ένα δείπνο για μερικούς φίλους τους σε γνωστή ταβέρνα του νησιού στο οποίο έδωσαν το παρών η Κατερίνα Καινούργιου, η Χριστίνα Στεφανίδη, η Νίκη Λάμη, η Irene Angelopoulos και ο Πέτρος Κουσουλός. (δες εδώ φωτογραφίες)

Read More

And More