Μαρίνα Ασλάνογλου: O σύζυγός της Δημοσθένης Πέππας την απόλαυσε στο θέατρο

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου η παράσταση “Terror Reloaded” στο θέατρο Αθηνών όπου μεταξύ άλλων πρωταγωνιστεί και η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης ήταν και ο σύζυγος της Μαρίνας Ασλάνογλου, Δημοσθένης Πέππας. Ο γνωστός δικηγόρος καμάρωσε τη σύζυγό του στον ρόλο της δικαστή, έναν ρόλο που όπως η ίδια είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της, της είχε πει πως θα της ταίριαζε και στην πραγματική ζωή.

«Με βοήθησε με την παράσταση ο σύζυγός μου, γιατί δεν ξέρω τα περί νομικού περιεχομένου. Μάλιστα μου είπε πως θα μου ταίριαζε να είμαι δικαστής και στην πραγματική ζωή» είχε πει η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλώντας στην εκπομπή Breakfast @Star και τη Μαρία Κοκολάκη.

Ο γάμος της Μαρίνας Ασλάνογλου και το Δημοσθένη Πέππα πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2016 στην Σκιάθο την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Κουμπάροι του ερωτευμένου ζευγαριού ήταν η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, η σχεδιάστρια Δήμητρα Κουτουλογένη και ο δικηγόρος και φίλος του ζευγαριού Χρήστος Καραμανλής. Δυο χρόνια αργότερα, τον Μάρτιο του 2018 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους που έχει πάρει το όνομα Κωνσταντίνος για να συμπληρώσει την ευτυχία τους. 

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες του ζευγαριού από την παράσταση που πρωταγωνιστεί η Μαρίνα Ασλάνογλου που  εξασφάλισε ο Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More