Μαρίνα Ασλάνογλου: «Έχω δεχθεί μπούλινγκ πάνω στη σκηνή, με έβριζε και με τσιμπούσε»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Μαρίνα Ασλάνογλου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον εκφοβισμό που είχε δεχτεί από έναν συνάδελφο της πάνω στη σκηνή αλλά και τη μητρότητα.

«Είχα δεχθεί μπούλινγκ πάνω στη σκηνή καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Όχι εκτός σκηνής αλλά πάνω στη σκηνή. Με το ψιλόβροχο, που λέμε, να με βρίζει, να μου μιλάει άσχημα, να με τσιμπάει, να μου κάνει πράγματα που να μου αποσπούν την προσοχή. Στην αρχή τα έχανα! Προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω αν αυτό όντως συμβαίνει ή είναι τυχαίο γεγονός.

Όταν συνειδητοποίησα ότι συνέβαινε επί τούτου το διαχειρίστηκα. Άκουσε δηλαδή αυτά που έπρεπε να ακούσει. Ακριβώς μετά την παράσταση, όταν είχε έρθει και κοινό να χαιρετήσει στα καμαρίνια, αλλά έφυγε και δεν μας χαιρέτησε καθόλου από τις φωνές», είπε αρχικά η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Για την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί, η ηθοποιός δήλωσε: «Η εξωσωματική θέλει πολύ μεγάλο κουράγιο, το περνάς μόνη σου, μέχρι και τις ενέσεις τις έκανα μόνη μου και μετά έβγαινα στην σκηνή και έπαιζα. Οι κοπέλες πρέπει να κατανοήσουν ότι με μια εξωσωματική δεν χάνουν τον αγώνα, εγώ έκανα τρεις».

Read More

And More