Μαρίνα Ασλάνογλου: Η συγκινητική ιστορία με τα μωρουδιακά παπούτσια που της χάρισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Μαρίνα Ασλάνογλου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” με την Σίσσυ Χρηστίδου να της έχει ετοιμάσει ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό αφιερωματικό βίντεο. 

Στο βίντεο αυτό αποκαλύφθηκε και μια άγνωστη προσωπική ιστορία. Πριν χρόνια στο θέατρο που εργαζόταν, η ηθοποιός Λωρίνα Κατσιώτη είχε κάνει δώρο στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου ένα ζευγάρι μωρουδιακά παπουτσάκια για γούρι και εκείνη έμεινε έγκυος. 

Τα παπουτσάκια αυτά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε στη συνέχεια να τα χαρίσει στην Μαρίνα Ασλάνογλου που προσπαθούσε να κάνει παιδί και τελικά λίγο καιρό μετά, τα κατάφερε.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Μαρίνα Ασλάνογλου αποκάλυψε ότι το “γούρι” με αυτά τα παπουτσάκια δεν σταμάτησε σε εκείνη αλλά συνεχίστηκε αφού μετά τη γέννηση του δικού της παιδιού η ίδια θέλησε να τα χαρίσει στην σύζυγο του Γιώργου Λεμπέση, Σοφία Τραντίδου η οποία πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το δικό της παιδάκι.

Ωστόσο, η Μαρίνα Ασλάνογλου αναφέρθηκε και στο θέμα της εξωσωματικής λέγοντας πως μέχρι και σήμερα θεωρείται “ταμπού” να το συζητάς.

«Το θέμα της εξωσωματικής είναι μέχρι σήμερα ένα θέμα ταμπού για τις γυναίκες. Είναι ότι πιο καλό έχω κάνει στη ζωή μου, από όλους τους ρόλους, από ότι έχω καταφέρει, αυτό είναι που με έχει σημαδέψει. Ήταν μια δική μου μάχη, μια δική μου προσπάθεια. Και ανθρώπους να έχουν δίπλα σου που σε αγαπούν και σε στηρίζουν, ακόμα και την απόρριψη, το λάθος, ακόμα και το “κυρία Ασλάνογλου λυπάμαι αλλά δεν είστε έγκυος” αυτό δε μπορεί να το καταλάβει άλλος, πόσο πονάς εσύ μέσα σου. Ο Δημοσθένης ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός».

Read More

And More