Μαρίνα Ασλάνογλου: Παντρεύεται το καλοκαίρι στη Σκιάθο με τέσσερις κουμπάρους!

Αντίστροφη μέτρηση για το γάμο της Μαρίνας Ασλάνογλου και του αγαπημένου της Δημοσθένη Πέππα. Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι στη Σκιάθο και θα έχει τέσσερις κουμπάρους.

Όπως αναφέρει η Real News, η ηθοποιός και ο δικηγόρος σύντροφός της θα παντρευτούν στις 25 Ιουνίου στη Σκιάθο, όπου διατηρεί εξοχικό σπίτι η οικογένεια του γαμπρού. Μάλιστα το ζευγάρι θα έχει τέσσερις κουμπάρους, ανάμεσά τους και η ηθοποιός Νικολέτα Κοτσαηλίδου, η οποία είναι στενή φίλη της Μαρίνας Ασλάνογλου. Άλλωστε, το ζευγάρι διατηρεί πολύ καλή σχέση τόσο με την ηθοποιό, όσο και με το σύντροφό της, Σπύρο Παπαδόπουλο και έχουν κάνει και κοινές διακοπές στη Σκιάθο.

Και μπορεί η Μαρίνα πριν λίγο καιρό να δήλωνε πως δεν είναι στις προτεραιότητές της ακόμη ένας γάμος, έχοντας βγει από αυτόν με τον Κώστα Σπυρόπουλο, αλλά μετά την γνωριμία της με τον ποινικολόγο, Δημοσθένη Πέππα, είδε τα πράγματα με άλλο μάτι.

Το ζευγάρι είναι full in love, Λίγους μήνες μετά την σχέση τους, εκείνη μετακόμισε στο σπίτι του στην Χάρητος από την Πολιτεία και πρόσφατα της έγινε και η πρόταση γάμου και μάλιστα σε ανύποπτη στιγμή. Όσοι τους ζουν από κοντά λένε ότι ο ένας είναι φτιαγμένος για τον άλλο και πως και οι δύο θέλουν να μεγαλώσουν πολύ γρήγορα την οικογένειά τους.Read More

And More