Μαρίνα Ασλάνογλου: Σήμερα ο γάμος της στη Σκιάθο! Όλες οι λεπτομέρειες

Ήρθε η μεγάλη στιγμή για την ηθοποιό Μαρίνα Ασλάνογλου η οποία θα ενώσει τη ζωή της με τον δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα στην όμορφη Σκιάθο! Το TLIFE βρίσκεται στο νησί και θα σου μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Μετά το διαζύγιό της από τον Κώστα Σπυρόπουλο, η Μαρίνα βρήκε την απόλυτη ευτυχία στο πρόσωπο του δικηγόρου Δημοσθένη Πέππα και δεν άργησε να έρθει η πρόταση γάμου και η συγκατοίκηση. Το ζευγάρι που μετρά περίπου ένα χρόνο σχέσης, όρισε ως ημερομηνία γάμου την 25η Ιουνίου στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Σκιάθο και όπως αποκάλυψε η Μαρίνα θα είναι σε κλειστό κύκλο. Οι καλεσμένοι θα είναι γύρω στα 250 άτομα, φίλοι και συγγενείς.


Το πανέμορφο και γραφικό εκκλησάκι όπου θα γίνει ο γάμος

Κουμπάροι του ζευγαριού
θα είναι η ηθοποιός Νικολέτα Κοτσαηλίδου και η σχεδιάστρια Δήμητρα Κουτουλογένη, φίλες της νύφης και ο δικηγόρος Χρήστος Καραμανλής φίλος του γαμπρού. Η Μαρίνα θα φορέσει νυφικό του οίκου Miltos Couture και τα παπούτσια της σχεδιάστηκαν ειδικά για εκείνη από τον οίκο Makris.

Μετά την τελετή θα ακολουθήσει πάρτι στο beach bar “Bananistas”. Το ζευγάρι θα μείνει στο νησί και μετά το γάμο για το ταξίδι του μέλιτος και θα κάνει μικρές εξορμήσεις με το σκάφος σε γύρω νησιά.


Η μέλλουσα νύφη με την κουμπάρα της, Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Read More

And More