Μαρίνα Γιώτη: Γεμάτη συγκίνηση η παρουσίαση του νέου της βιβλίου “Μια καρδιά”!

Συγκίνηση, γέλια και δάκρυα στη χθεσινή παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίνας Γιώτη “Μια καρδιά” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Η γνωστή συγγραφέας υποδέχτηκε όλους τους φίλους της σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι και μίλησε για τη σχέση μητέρας – κόρης. Στο πλευρό της ο σύζυγός της Κώστας Κρομμύδας (λίγο πριν φύγει για Κέρκυρα και τα γυρίσματα των The Durrells), αλλά και η κόρη της Βαΐα.

Το βιβλίο “Μια καρδιά” μιλά για όλα όσα αγχώνουν και ταυτόχρονα γεμίζουν χαρά όλες τις μητέρες ανεξαρτήτου ηλικίας και το παρουσίασε ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας.

“Αυτό το βιβλίο ξεκίνησε από ένα γράμμα που έγραψα στην κόρη μου όταν ήταν μόλις δύο χρονών. Καθώς η σχέση μεταξύ μητέρας και κόρης συχνά περνάει από σαράντα κύματα εκεί κοντά στην εφηβεία, ήθελα να θυμάται πως, ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα δίπλα της, ο φύλακας άγγελός της, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της.

Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στη μεγάλη σειρά των γυναικών που εναλλάσσονται στη θέση της μάνας και της κόρης. Για όλα όσα θα θέλαμε να πούμε στις κόρες μας και στις μητέρες μας, αλλά συχνά το αφήνουμε για μια άλλη στιγμή, που δεν έρχεται ποτέ…”, γράφει χαρακτηριστικά η συγγραφέας.

Στην παρουσίαση έδωσαν το “παρών” φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα της Μαρίας Γιώτη, ενώ για το βιβλίο μίλησαν οι: Ζέτα Δούκα, Ζωή Κρονάκη, Μυρτώ Κάζη σε μια εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους κάθε ηλικίας.

“Να πω ότι δεν κλάψαμε, θα έλεγα ψέμματα. Κλάψαμε, γελάσαμε, συζητήσαμε, συγκινηθήκαμε και στο τέλος εκτιμήσαμε όλα αυτά τα οποία αντιπροσωπεύει στο μυαλό και στην καρδία μας η Μητέρα.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδία μου την Ζέτα Δούκα, τη Μυρτώ Κάζη και τη Ζωή Κρονάκη που μέσα από την ιδιότητας τους ως μητέρες και την απέραντη ευαισθησία τους ανακάλυψαν πλευρές του βιβλίου μου που δεν είχα καν σκεφτεί, την Πόλκα Χατζηϊωάννου-Σταθοπούλου και το yioleni’s που μας αγκάλιασαν με τόση αγάπη, τις εκδόσεις Διόπτρα και τη Folli Follie που μας στήριξαν και γέμισαν με δώρα καρδιάς τη χθεσινή γιορτή της Μητέρας!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Γιώτη στο προφίλ της στο Facebook μετά το τέλος της εκδήλωσης…

Δες φωτογραφίες:

Μαρίνα Γιώτη

Ζέτα Δούκα

Κώστας Κρομμύδας, Ζέτα Δούκα, Μιχάλης Χατζηαντωνάς, Μαρίνα Γιώτη

Μυρτώ Κάζη, Μαρίνα Γιώτη

Κώστας Κρομμύδας, Μαρίνα Γιώτη

Σοφία Νικολάου, Μαρίνα Γιώτη, Κώστας Κρομμύδας, Αλεξάνδρα Αυγερινού

Ζέτα Δούκα, Νάγια Δούκα

Μάγδα Τσέγκου, Ζωή Κρονάκη

Read More

And More