Site icon TLIFE

Μαρίνα Γρηγορίου: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το GNTM!

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, τα 12 υποψήφια top modelsέπρεπε να περάσουν από το πρώτο τους casting, με πελάτες 12 νέες σχεδιάστριες της social media εποχής. Η κάθε σχεδιάστρια αναζητούσε τη δική της ambassador για τις δημιουργίες της, προκειμένου να ποζάρει στον φακό του Άγγελου Ποταμιάνου σε στοά του ιστορικού κέντρου.

Η Μαρίνα, η Ασημίνα και η Άννα ήταν οι τρεις διαγωνιζόμενες με τις χειρότερες φωτογραφίες. Ωστόσο, οι κριτές αποφάσισαν ότι η Μαρίνα ήταν εκείνη που έπρεπε να αποχωρήσει από το reality μόδας. Η Μαρίνα ξέσπασε σε κλάματα όταν κοίταξε τις φίλες της, Κέισι και Χαρά. Εκείνες την πήραν αγκαλιά και έκλαιγαν με λυγμούς.

Λίγη ώρα μετά την προβολή του επεισοδίου με την αποχώρησή της, η Μαρίνα έκανε comeback στο Instagram και, μάλιστα, πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση μετά την έξοδό της από το σπίτι του GNTM. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε την πιο αγαπημένη της φωτογραφία από όσες έβγαλε μέσα στο παιχνίδι και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Κάθε τέλος μια νέα αρχή… νιώθω πολύ όμορφα για αυτή την εμπειρία που είχα την τύχη να ζήσω… σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα σας..μου δίνουν απίστευτη χαρά… θα απαντήσω σε όλους ξεχωριστά.. Πάντα να χαμογελάτε και να πιστεύετε σε εσάς! #gntm2019 #gntm“, έγραψε χαρακτηριστικά.

Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

© 2024 tlife.gr