Μαρίνα Λαμπροπούλου: Τα «καρφιά» για το GNTM και η εξομολόγηση για τον γιο της – «Δε μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω»

Για τον θάνατο του συντρόφου της αλλά και τον τρόπο που τον διαχειρίστηκε σε σχέση με τον γιο της μίλησε η Μαρίνα Λαμπροπούλου στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα.

Η γνωστή χορογράφος που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του “DWTS” αναφέρθηκε και στην κόντρα της με τον Στέφανο Δημουλά ενώ σχολίασε και το GNTM χαρακτηρίζοντάς το “αποκριάτικο”.

«Είμαι αυστηρή σαν μαμά. Παρά την ηλικία του γιου μου, βλέπω ότι έχει ωριμάσει πολύ γρήγορα με όλα αυτά που έχει περάσει. Μετά τον χαμό του συντρόφου μου δεν ήμουν πολύ καλά ψυχολογικά για να μπορέσω να στηρίξω το παιδί μου. Το λέω και λυπάμαι τον εαυτό μου. Έπρεπε να είμαι πιο κοντά του και δεν ήμουν, δεν ξέρω, δε μου βγήκε. Νιώθω πολύ άσχημα σαν μαμά αλλά δε μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω» είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Όσο για το DWTS και την κόντρα της με τον Στέφανο Δημουλά είπε: «Δεν πέρασα πολύ καλά στο DWTS. Δε μου αρέσουν οι άνθρωποι που μου κουνάνε το δάχτυλο, δεν αφήνω ούτε τη μαμά μου να το κάνει αυτό. Επειδή το έκανε αυτό, βγήκε μια ένταση στον αέρα…»

Τέλος, για το GNTM είπε, «Ήθελα να δω λίγο το concept. Τραβάει τελικά αυτή η άτιμη με το μονόφρυδο. Ο γιος μου μού λέει, “τι πας να δεις μαμά, είναι δυνατόν;” Ήθελα να δω αυτό το αποκριάτικο. Εμένα όλο αυτό το στυλ και τα πρότυπα που προβάλλουν με κάνουν να λέω, “ευχαριστώ που δεν έχω κόρη”. Είσαι καλά που θα την άφηνα να πάει σε κάτι τέτοιο;»

Read More

And More