Μαρίνα Πατούλη: To αισιόδοξο μήνυμα λίγες ώρες πριν την Ανάσταση – “O Mάιος είναι ο μήνας που σηματοδοτεί μια νέα ζωή”

Το δικό της μήνυμα για την φετινή Πρωτομαγιά αλλά και την Ανάσταση του Κυρίου που πρόκειται να γιορτάσουμε σε λίγες ώρες θέλησε να στείλει η Μαρίνα Πατούλη. Η γνωστή εκπαιδευτικός και πρόεδρος  του Δικτύου SDG 17 Greece μπορεί το τελευταίο διάστημα να πέρασε δύσκολα λόγω όχι μόνο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στον γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη αλλά και ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπώρησε, ωστόσο δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να κοιτά με αισιοδοξία το αύριο.

Μάλιστα, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει η Μαρίνα Πατούλη δε σταμάτησε λεπτό να εργάζεται σκληρά τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και σε άλλα πρότζεκτ που ετοιμάζει έχοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα τη φροντίδα του έφηβου γιου της Αλέξανδρου.

Η ίδια, όλο αυτό το διάστημα έχει καταφέρει επίσης να αναπτύξει μια ξεχωριστή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μέσα από το οποίο επιλέγει πολλές φορές να στείλει τα δικά της μηνύματα. Έτσι και σήμερα, με αφορμή την πρώτη ημέρα του Μαϊου αλλά και την Ανάσταση του Κυρίου η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε:

“Κάθε Πρωτομαγιά η φύση δίνει τη δική της μάχη και τελικά την κερδίζει. Είναι η Νίκη της Άνοιξης κατά του χειμώνα. Ο Μάιος είναι ο μηνας που σηματοδοτεί μια νέα ζωή για τη φύση και τον άνθρωπο. Φέτος η Άνοιξη ξεκίνησε σκληρά και πένθιμα μέσα από τις τεράστιες απώλειες που επέφερε η λαίλαπα του Unite against COVID-19 και ο πανικός του αναγκαστικού εγκλεισμού και της απομόνωσης. Ας γίνει αυτή η Πρωτομαγιά το εφαλτήριο για να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες, τις σχέσεις μας και τις ζωές μας! Ας ξαναβρούμε το αληθινό νόημα της αγάπης, της συντροφικότητας και της αλληλεγγύης. Καλή Πρωτομαγιά και καλή Ανάσταση σε όλους μας!”

Read More

And More