Μαρίνα Πατούλη: «Η Δέσποινα Βανδή δεν με στεναχώρησε, είναι αδιάφορη»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο «Mega Καλημέρα» η Μαρίνα Πατούλη. Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής αναφέρθηκε στον γάμο της, στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με το διαζύγιο και αποκάλυψε στην Ελένη Μουστάκη αν θα υπάρξει επανασύνδεση.

«Δεν περίμενα να έρθει το τέλος του γάμου μας. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Βίωσα έναν ζωντανό θάνατο. Ένα βαρύτατο πένθος. Ήταν κάτι που ουσιαστικά μου ανέτρεψε όλο το ρου της ζωής μου. Τέθηκαν σε κίνδυνο όλες μου οι ισορροπίες δεδομένου ότι έχω χάσει και τους γονείς μου και είμαι και μοναχοπαίδι. Το μοιράστηκα όμως αυτό και δέχτηκα απεριόριστη αγάπη από γυναίκες. Αυτό μου έδωσε τεράστια δύναμη για να το αντιμετωπίσω», ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη.

«Ποτέ δεν θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο Πατούλη. Όταν κλείνει ένας κύκλος ζωής, κλείνει οριστικά. Η αγάπη μου και ο σεβασμός μου για τον Γιώργο είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Ο πόνος του χωρισμού ήταν πολύ μεγάλος , ο θάνατος ήταν θάνατος και δεν θα κάνουμε νεκρανάσταση», απάντησε η Μαρίνα Πατούλη.

 

«Είχα τελειώσει με το διαζύγιο και ήθελα να κάνω κάτι ανατρεπτικό. Πραγματικά το χάρηκα το J2US. Η Δέσποινα Βανδή δεν με στεναχώρησε. Είναι αδιάφορη», κατέληξε μιλώντας για τη συμμετοχή της στο μουσικό show.

Read More

And More