Μαρίνα Πατούλη: Η φωτογραφία με τον Γιώργο Πατούλη στο γραφείο της, η σπόντα και η πόζα χωρίς μακιγιάζ

Η Μαρίνα Πατούλη συνεχίζει να είναι ενεργή στις υποχρεώσεις της και ως φιλόλογος αλλά και ως πρόεδρος  του Δικτύου SDG 17 Greece. Εργάζεται πολλές ώρες καθημερινά και επικοινωνεί συχνά με τους διαδικτυακούς φίλους της μέσα από τα social media.

Το απόγευμα της Τετάρτης η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής δημοσίευσε μια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ και φορώντας τα γυαλιά της. Σημαντική λεπτομέρεια που φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία είναι η κορνίζα με τη φωτογραφία της ίδιας και του Γιώργου Πατούλη από το παρελθόν.

Στη λεζάντα η Μαρίνα έγραψε: “Είμαι σε ηλικία που διαβάζω μόνο πράξεις! Για τις λέξεις χρειάζομαι γυαλιά” λέγοντας πολλά με διάφορους αποδέκτες.

Σε συνέντευξή της στις 9 Απριλίου στην εφημερίδα  Οn Time, η Μαρίνα Πατούλη είχε για τον Γιώργο Πατούλη:  Με έκπληξή μου πληροφορήθηκα για τη συνέντευξή του σε καθημερινή εφημερίδα που εκφράζει την αγάπη και την τρυφερότητά του. Θεωρώ ότι τα προσωπικά συναισθήματα που αφορούν στο πρόσωπό μου θα έπρεπε να εκφραστούν σε μένα προσωπικά.  “Όσον αφορά εμένα προσωπικά, για να μη φανώ ανακόλουθη, ουδέποτε θέλησα διαζύγιο, δεν πρόκειται για κοινή απόφαση, αλλά για προσωπική του επιλογή, την οποία προσπαθώ να διαχειριστώ ψυχολογικά για το καλό το δικό μας και του παιδιού μας. Είμαστε στην κατάσταση που ήμασταν”.

Read More

And More