Μαρίνα Πατούλη: Κέρδισε τη μάχη με τον κορονοϊό – Το αισιόδοξο μήνυμά της

Η Μαρίνα Πατούλη, μετά την ανακοίνωσή της ότι βρέθηκε θετική στο κορονοϊό, σήμερα, λίγες μέρες μετά, χαμογελά και μας ενημερώνει ότι ότι τον νίκησε. Η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 που πέρασε ένα δύσκολο χειμώνα μετά το χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη, χαμογελά και είναι αισιόδοξη. Η Μαρίνα έκανε μετά από μέρες το τεστ και βγήκε αρνητικό.

Η γνωστή φιλόλογος έγραψε: «Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι … μέχρι τη στιγμή που το να είσαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή!» Αυτή η δύναμη της ζωής κερδίζει τη μάχη με την αρρώστια κ την απειλή του θανάτου. Αυτή τη μάχη #againstcovid19 κατάφερα να κερδίσω με την αμέριστη βοήθεια των ηρώων της σύγχρονης καθημερινότητας ,του ιατρών κ των νοσηλευτών που στέκονται δίπλα στον πόνο των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τη λαίλαπα της πανδημίας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κερδίσουμε όλοι μαζί τις ζωές μας χωρίς άλλες απώλειες συνανθρώπων μας!

Το δίδαγμα αυτής της μάστιγας να γίνει το έναυσμα για να εκτιμήσουμε τις αληθινές αξίες της ζωής κ να ξανανιώσουμε αισθήματα αγάπης κ αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας!#againstcovid19 #lovelife” Διαγνώστηκα αρνητική στον #covid19 …Παραμένω θετική στη ΖΩΗ!!!

 

Read More

And More