Το μεσημέρι του Σαββάτου

Μαρίνα Πατούλη: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες για την Μαρίνα Πατούλη. Η γοητευτική φιλόλογος και πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece, μεταφέρθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Μαρίνα Πατούλη πήγε στο νοσοκομείο μετά από ξαφνική επιδείνωση ενός προβλήματος υγείας που είχε εδώ και καιρό.

Η Μαρίνα Πατούλη μετά τις φήμες για χωρισμό από τον επί 35 χρόνια σύζυγό της Γιώργο, μίλησε χθες Παρασκευή στο TLIFE, και τόνισε ότι περνά δύσκολες στιγμές αφού ο γάμος της με τον περιφερειάρχη Αττικής περνάει κρίση. Η συναισθηματική φόρτιση έφερε όπως όλα δείχνουν την ξαφνική επιδείνωση στην υγεία της.

Η Μαρίνα είχε δηλώσει στο TLIFE, για την κρίση στο γάμο της με τον περιφερειάρχη Αττικής μετά από 35 χρόνια κοινής πορείας: Με λυπούν τα δημοσιεύματα που διάβασα. Θαρρώ ότι η ιδιωτικότητα είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας. Επειδή πάντα ήθελα να είμαι ειλικρινής και αυθεντική στα όσα έχω μοιραστεί με το κοινό για την προσωπική μου πορεία με τον Γιώργο, θέλω να πω ότι εγώ μένω πιστή στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου με το παιδί μου. Είμαι εδώ, ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, με το επάγγελμά μου ως φιλόλογος. Δεν θα είμαι ποτέ λιποτάκτης ζωής και δεν θα αναιρέσω τη στήριξη στον σύζυγό μου, ο οποίος ενδεχομένως να κάνει τη δική του τοποθέτηση. Η εξουσία, η αλαζονεία και η έπαρση αλλοτριώνουν τους ανθρώπους

Το TLIFE, της εύχεται περαστικά

Read More

And More