Μαρίνα Πατούλη: Τα έδωσε όλα στο χορό η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου! Φωτογραφίες

Είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τα media και αυτήν τη φορά εντυπωσίασε. Σαν άλλη χορεύτρια του Dancing with the stars, η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου, Μαρίνα Πατούλη φόρεσε ένα διάφανο ροζ φόρεμα και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του κύκλου των χορευτικών τμημάτων του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης ( όπου είναι σύμβουλος η κυρία Πατούλη), διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτυ για μικρούς και μεγάλους. Η εκδήλωση είχε πολύ κέφι και φυσικά πολύ χορό, με τους χορευτές Ηλία Μπούτση και την ντάμα του Μαρία Αντιμισάρη να παρουσιάζουν τις δικές τους χορογραφίες.

Η Μαρίνα Πατούλη, όμως, δεν έμεινε ως απλώς θεατής στο event. Αντίθετα ξεδίπλωσε το ταλέντο της στο χορό και… εντυπωσίασε! Και φυσικά ανέβασε και φωτογραφίες στο Facebook!

“Με ένα εξαιρετικά επιτυχημένο καλοκαιρινό πάρτι ολοκληρώθηκε ο κύκλος των χορευτικών τμημάτων του ΠΕΑΠ. Την άκρως χαρούμενη βραδιά λάμπρυναν με την παρουσία τους και συνάρπασαν με τις χορογραφίες τους ο δάσκαλος μας Ηλίας Μπούτσης με την ντάμα του Μαρία Αντιμισάρη. Μ’ ενα show “dancing with the Stars” δώσαμε τη δέσμευση για ένα έντονο χορευτικό χειμώνα με τους δασκάλους και τους μαθητές μας”, έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη.

Φωτογραφίες: Facebook Μαρίνας Πατούλη

Read More

And More