Μαρίνα Πατούλη – Βλάσης Χολέβας: Έρωτας με αέρα Μυκόνου – Φωτογραφίες από την ρομαντική τους απόδραση

Ερωτευμένοι και αχώριστοι είναι τους τελευταίους μήνες, η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσης Χολέβας οι οποίοι βρέθηκαν ξανά στην Μύκονο.

Οι βόλτες τους στα σοκάκια του νησιού προσφέρουν ξέγνοιαστες στιγμές στο ζευγάρι, το οποίο αποφεύγει να μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή.

Η πρόεδρος της UNESCO Βορείων Προαστίων αυτές τις ημέρες βρίσκεται ξανά στη Μύκονο μαζί με τον σύντροφό της, Βλάση Χολέβα.

Δες παρακάτω τις νέες φωτογραφίες του ζευγαριού:

Αγκαζέ στα σοκάκια της Μυκόνου

Το κανάλι Mykonos Live TV εξασφάλισε βίντεο από την μίνι απόδραση της Μαρίνας Πατούλη και του Βλάση Χολέβα στο νησί των ανέμων. Πιασμένοι αγκαζέ και βολτάροντας στα σοκάκια της Μυκόνου, οι δυο τους φαίνεται να προσπερνούν χαλαροί τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μαρίνα Πατούλη: Οι δηλώσεις για τον Βλάση Χολέβα

Πρόσφατα μιλώντας στην κάμερα του Mega και στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η Μαρίνα Πατούλη αναφέρθηκε στον Βλάση Χολέβα, με τον οποίο, εκτός από σύντροφοι στη ζωή, είναι και δυο καλοί συνεργάτες.

«Με τον Βλάσση Χολέβα συνεργαζόμαστε απίστευτα, υπάρχει τεράστια χημεία στο κομμάτι της συνεργασίας, τα Μέσα το σέβονται, το αναδεικνύουν. Πάντα θα υπάρχει το κίτρινο, όμως θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι βρίσκονται στη ζωή για να γίνουν συνοδοιπόροι, είτε στο επαγγελματικό κομμάτι είτε στο προσωπικό, αυτά όλα φαίνονται στην πορεία», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Μαρίνα Πατούλη – Απούσα από τα γενέθλια του πρώην συζύγου της

Για την απόφασή της να μην παραβρεθεί στα γενέθλια του Γιώργου Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη ξεκαθάρισε: «Για τα γενέθλιά του έλαβα ένα μαζικό μήνυμα που έδωσε σε όλους τους φίλους και υποστηρικτές. Θα ήθελα πολύ να παρευρεθώ σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή των γενεθλίων του, δεδομένου όμως ότι όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν δίπλα. Όμως ίσως αυτό δεν ήταν κοινή μας επιθυμία. Εγώ θέλω με την παρουσία μου να νιώθει χαρούμενος, δεν θα ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση», συμπλήρωσε η Μαρίνα Πατούλη.

Έρωτας με αέρα Μυκόνου

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσης Χολέβας λατρεύουν τη Μύκονο, το νησί το οποίο και επέλεξαν για να περάσουν μαζί το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι.

Πρόκειται μάλιστα για τις διακοπές που έφεραν στην επιφάνεια της σχέση τους, όταν η πρόεδρος της UNESCO Βορείων Προαστίων αποφάσισε να ανεβάσει στο Instagram τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με τον Βλάση Χολέβα.

Μαρίνα Πατούλη – Ερωτευμένη και ανανεωμένη στη Μύκονο

Η Μαρίνα Πατούλη δεν χάνει την ευκαιρία να βρίσκεται στη Μύκονο, το νησί στο οποίο χαλαρώνει με τον καλό της και άλλοτε με τους καλούς της φίλους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Patoulis (@marina_patoulis)

Στα σοκάκια του νησιού με τη Νατάσα Θεοδωρίδου:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Patoulis (@marina_patoulis)

Το ζεϊμπέκικο της Μαρίνας Πατούλη που έγινε viral:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Patoulis (@marina_patoulis)

Φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές της στη Μύκονο:

 

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του φετινού καλοκαιριού και η Μαρίνα Πατούλη ετοιμάζεται για τις επόμενες διακοπές της δίπλα στον Βλάση Χολέβα.

Οι δυο τους αναμένεται να περάσουν αρκετό καιρό στη Μύκονο, εκεί όπου έχουν ζήσει τις πιο τρυφερές και ξέγνοιαστες στιγμές της κοινής τους πορείας!

Φωτογραφίες: NDP / INSTAGRAM

Read More

And More