Μαρίνα Ραφαήλ: Οι celebrities στο fashion event της γόνου της οικογένειας Swarovski! Νέες φωτογραφίες

Στο ιστορικό μουσείο που της άνοιξε το δρόμο προς την έρευνα της φύσης που λατρεύει, εκεί όπου ξεκίνησε, παιδί ακόμη, να συλλέγει και να πειραματίζεται, επέστρεψε ως ενήλικας για να τιμήσει τον χώρο και την ίδια τη φύση που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να την εμπνέει. Η Μαρίνα Ραφαήλ, η εγγονή της σιδηράς κυρίας του οίκου Swarovski, Μαρίνας Σβαρόβσκι, κάνει εδώ και λίγο καιρό τα δικά της βήματα στο χώρο της μόδας σχεδιάζοντας τσάντες.

Η όμορφη γόνος της οικογένειας Swarovski συνάντησε παλιούς και νέους φίλους, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, που ήρθαν για να γνωρίσουν και να θαυμάσουν τη δουλειά της. Ανάμεσα στις διεθνείς προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας έδωσαν το παρόν η Anna Vitiello, πρώην editor του Harper’s Bazaar, η βρετανίδα τραγουδίστρια Pixie Lott, οι άγγελοι της Victoria Secret, Gizele Oliveira και Nadine Leopold, η fashion blogger Doina Coibanu και από την οικογένεια Swarovski οι Diana Langes, Paulina Swarovski και Alexandra Swarovski.

Από τις celebrities της εγχώριας showbiz που παρευρέθηκαν στην παρουσίαση της “The Homage Collection” ήταν η Ελένη Μενεγάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Μαρίνα Βερνίκου κ.α.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Ελένη Μενεγάκη – Γιώργος Ραφαήλ

Κατερίνα Καινούργιου

Σέτη Τζωρτζάκη – Πρίγκιπας Νικόλαος – Μαριάννα Σταφυλοπάτη

Χριστίνα Κεφαλογιάννη – Μάνος Πενθερουδάκης – Όλγα Κεφαλογιάννη

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Μαρίνα Ραφαήλ – Ελένη Μενεγάκη

Pixie Lott

Σήλια Κριθαριώτη – Ανούσκα Ραφαήλ – Μαρία Διαμαντίδη – Αθανασία Μαρινάκη – Ρόσμαρι Χατζηιωάννου

Εύη Βατίδου – Gizele Oliveira

Μαρίνα Ραφαήλ

Anna Rosa Vitielo, Doina Ciobanu, Diana Langes-Swarovski, Pixie Lott, Gizele Oliveira, Nadine Leopold, Paulina Swarovski

Paulina Swarovski, Fiona Grasser – Swarovski

Κατερίνα Καινούργιου

Σταματίνα Τσιμτσιλή 

Μαρίνα Βερνίκου – Δημήτρης Τσερτσίδης

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Read More

And More