Μαρίνα Σάττι: Το πρώτο μήνυμα μετά την επιστροφή της από τη Eurovision – «Έχουν συμβεί τόσα πολλά τον τελευταίο καιρό»

Την πρώτη της ανάρτηση στο instagram έκανε η Μαρίνα Σάττι το μεσημέρι της Δευτέρας 13/5, σχεδόν δυο 24ωρα μετά τον τελικό της Eurovision και την κατάκτηση της 11ης θέσης.

Η Μαρίνα Σάττι που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον 68ο μουσικό διαγωνισμό, που διεξήχθη στο Μάλμε της Σουηδίας, με το τραγούδι «Ζάρι», επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της το βράδυ της Κυριακής 12/5. Αφού πέρασαν μερικές ώρες και ξεκουράστηκε, η Μαρίνα Σάττι αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram θέλοντας να πει το δικό της «ευχαριστώ» σε όσους την πίστεψαν και τη στήριξαν σε αυτή της την προσπάθεια. 

«Έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό που δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω…Ένα πράγμα μόνο ξέρω στα σίγουρα , πως αυτό που κινεί τα πράγματα είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις που χτίζουμε μεταξύ μας και η αγάπη.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ολόκληρη την παρέα, την ομαδάρα μας, που ήταν τόσο αγαπημένη, τόσο φωτεινή και δυνατή – που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα ούτε καν να υπάρχω. Και πάνω από όλα ευχαριστώ εσάς που με την αγάπη σας και τη στήριξή σας με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια, και να προσπαθήσω να κάνω αυτό που αγαπάω και να σας κάνω χαρούμενους και περήφανους.

Αλήθεια ελπίζω να καταφέραμε. Σας ευχαριστώ από’ δω μέχρι τον ουρανό και μακάρι να βρω έναν τρόπο να σας το ανταποδώσω. θα σας αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος» έγραψε η Μαρίνα Σάττι.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SATTI 🎀✨🫣🚗🐐🇬🇷 (@marina_satti)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164