Μαρίνα Σπανού: Ποια είναι η κόρη του Χρήστου Σπανού που κάνει θραύση με το τραγούδι της στο Tik Tok – Η σχέση με τον πατέρα της

Μέσα σε λίγες εβδομάδες έχει καταφέρει να κατακλύσει το TikTok με τη φωνή της και τα τραγούδια της.

Ο λόγος για τη Μαρίνα Σπανού, μια ανερχόμενη ταλαντούχα 21χρονη, που «άνθισε» στην καραντίνα και πλέον τα live της γίνονται sold out.

Τις τελευταίες εβδομάδες το τραγούδι της «Λουλούδι του δρόμου» του Ρους έχει γίνει viral, με τους χρήστες του Tik Tok να την αποθεώνουν.

@magi_lyrics “Λουλούδι του δρόμου” #marinaspanou#giorgosrous#magi_lyrics#mousikokouti#fyp#greeklyrics#greeksong#fy#fypシ#foryou#foryoupage ♬ original sound – magi_lyrics

 

Το τραγούδι κυκλοφόρησε πριν από έναν χρόνο και από τότε μέχρι και σήμερα, η φωνή της «ντύνει» χιλιάδες νοσταλγικά βίντεο, κυρίως από τις καλοκαιρινές αναμνήσεις του κόσμου.

@marinaspanou_

σε περιμένω

♬ πρωτότυπος ήχος – Elenimiller

Η Μαρίνα Σπανού σπουδάζει υποκριτική, έχοντας λάβει ήδη μερικά εφόδια από την οικογένειά της, τον πατέρα της, Χρήστο Σπανό αλλά και τη μητέρα της, Μελίνα Παιονίδου.

Ένας έρωτας στα 17 της, στάθηκε η αφορμή να έρθει πιο κοντά με το τραγούδι, να αρχίζει να τραγουδάει και να γράφει τα δικά της κομμάτια. Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή της η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως το τραγούδι δεν ήταν το όνειρό της από μικρή ηλικία. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρίνα Σπανού (@marinaspanou_)

@marinaspanou_

όσα ζήσαμε στην Πάτρα με σάουντρακ τις φωνές μας | 10 Δεκέμβρη Σαλόνικα

♬ πρωτότυπος ήχος – Μαρίνα Σπανού

 

@marinaspanou_

 

♬ original sound – xspeed.audiosxx

Μέσα σε αυτή τη συνθήκη, ήθελα να γνωρίσω τον κόσμο όπως ήθελα εγώ να το κάνω και η μουσική είναι ένας πολύ σύντομος και ουσιαστικός τρόπος για να το κάνεις αυτό, οπότε ένα βράδυ περπατούσα στην Αποστόλου Παύλου πιο κάτω από την Αρεοπαγίτου και είδα έναν μουσικό, έπαιζε το αγαπημένο μου τραγούδι “Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι”. Η ενέργεια του τοπίου έκανε κάτι μέσα μου και λέω αυτό είναι, αυτός είναι ο τρόπος”» έχει δηλώσει στην διαδικτυακή εκπομπή της Zoe Pre στο Youtube.

Λίγες ημέρες μετά, η Μαρίνα Σπανού πήρε την απόφαση εν μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, να κάνει το ίδιο. Όπως είπε, οι γονείς της τη στήριξαν σε αυτή την απόφαση. Αγόρασε με τον πατέρα της τον εξοπλισμό και μέσα σε δύο μέρες έκανε το πρώτο της live στο δρόμο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Ακολούθησαν κι άλλες μικρές συναυλίες της στον δρόμο, με βίντεο από τους περαστικούς που την παρακολουθούσαν, να αρχίσουν να κατακλύζουν το διαδίκτυο και κυρίως το TikTok. Με τον καιρό, όλο και περισσότεροι σταματούσαν στον δρόμο για να την ακούσουν, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια σχεδόν κανονικών διαστάσεων συναυλία.

@marinaspanou_ είπαμε ότι κερνάμε μπύρα την Κυριακή; #fy #fypage #streetmusic ♬ πρωτότυπος ήχος – Μαρίνα Σπανού

Τα τραγούδια της έχουν τίτλους από διάφορες κεντρικές περιοχές της Αθήνας, όπως «Πλάκα», «Κουκάκι» και «Ψυρρή». 

Η υποστήριξη του Χρήστου Σπανού συγκινεί, αφού χρησιμοποιεί τα δικά του social media, για να προωθεί τις συναυλίες της κόρης του σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Τον Φεβρουάριο, ο ίδιος ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο, ενώ ακουγόταν η κόρη του να τραγουδάει. Χαμογελούσε στην κάμερα και προσκαλούσε τον κόσμο να πάει στις συναυλίες που θα έκανε τον Απρίλιο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Spanos (@christosspanos)

Ο γνωστός ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του για το ιδιαίτερο δέσιμο με την κόρη του, την οποία απέκτησε σε πολύ νεαρή ηλικία.

«Ήμουν 28 χρονών όταν γεννήθηκε η Μαρίνα. Καταλαβαίνω ότι ο χρόνος περνάει καλά από πάνω μου, αλλά βλέπω έναν κουρασμένο άνθρωπο. Πολλές φορές ξυπνάω και νομίζω ότι είμαι 60. Ψυχολογικά αισθάνομαι παιδί, αυτό με σώζει νομίζω, η ενέργεια. Με την κόρη μου έχω μεγάλη καψούρα. Πολλές φορές νιώθω ότι μαθαίνω από την Μαρίνα. Νομίζω ότι αρχίζω και αφουγκράζομαι ότι η νέα γενιά είναι καλύτερη από εμάς», είχε πει σε συνέντευξή του στο Στούντιο 4 ο Χρήστος Σπανός. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Ξεκινήσαμε με την σκέψη ότι πάμε να κάνουμε ένα παιδί και του χρόνου δεν θα είμαστε μαζί. Μυστικά δεν υπάρχουν! Αλλά πέραν από το να ποθείς έναν άνθρωπο, πρέπει να τον θαυμάζεις κιόλας. Τη μόνη προσπάθεια που κάναμε ειδικά τα πρώτα χρόνια ήταν το πώς θα μοιραστούμε τον χρόνο μας. Δεν υπήρχε αυτό το ότι “είμαστε μια οικογένεια”. Όταν ερωτεύτηκα είπα “με εσένα θα κάνω παιδί”. Με τις δουλειές που κάνουμε δεν υπάρχει χρόνος. Εάν ερχόταν δεύτερο παιδί θα χαλούσε όλο αυτό».

Read More

And More