Μαρίνα Τσιντικίδου: Το νέο επαγγελματικό βήμα της πρώην Σταρ Ελλάς!

Η Μαρίνα Τσιντικίδου διανύει μια άκρως δημιουργική περίοδο στην ζωή της, αφού σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει καριέρα. Μπορεί να μεσουρανούσε την δεκαετία των ’90s στις πασαρέλες, αφότου κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 1992, αλλά και αυτόν της ωραιότερης γυναίκας στην Ευρώπη, την ίδια χρονιά, αλλά φαίνεται πως η όμορφη Μαρίνα έχει αφήσει πίσω της τα λαμπερά φώτα της μόδας, αλλά και της υποκριτικής.

Η πρώην Σταρ Ελλάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με την αρχιτεκτονική τοπίου. Τον τελευταίο χρόνο, παρακολουθεί μαθήματα σχετικά με τη μελέτη και την διαμόρφωση εξωτερικών χώρων και κήπων σε επαγγελματική σχολή στα βόρεια προάστια και μοιάζει να έχει ανακαλύψει έναν νέο κόσμο που την εκφράζει απόλυτα. Η Μαρίνα Τσιντικίδου έρχεται σε επαφή με το γη και με το φυσικό περιβάλλον, κάτι που απολαμβάνει ιδιαίτερα, αφού για εκείνη η ενασχόληση με αυτόν τον χώρο της έχει ανοίξει νέα πεδία εξέλιξης.
Η 45χρονη καλλονή, όμως, τα πάει αρκετά καλά και στην προσωπική της ζωή, αφού διατηρεί σχέση εδώ και δύο χρόνια, με τον γοητευτικό επιχειρηματία Τάσο Παντελεάκη. Η Μαρίνα έχει βρει στο πρόσωπό του έναν άνδρα που την στηρίζει σε κάθε βήμα και απόφασή της και βρίσκεται πάντα στο πλευρό της. Το ζευγάρι κρατά την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και λέει το “ναι” μόνο σε επιλεκτικές εξόδους, πάντα με καλούς φίλους του μαζί.

Read More

And More