Μαρίνα Βερνίκου: Αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες από την ευτυχισμένη οικογενειακή της ζωή!

Η Μαρίνα Βερνίκου ανοίγει τις πόρτες του πολυτελούς της ξενοδοχείου στο Πόρτο Χέλι και ποζάρει στον φωτογραφικό φακό στους υπέροχους χώρους του ενώ παράλληλα αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες από την ευτυχισμένη οικογενειακή της ζωή. Η πάντα δραστήρια φωτογράφος και μητέρα τριών παιδιών μιλάει στην Ναταλία Αργυράκη και το περιοδικό OK! Και εκμυστηρεύεται ανάμεσα σε άλλα ότι παραμένει ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Μίλτο Καμπουρίδη όπως τον πρώτο μήνα.

Με τον σύζυγό σου, επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, φαίνεστε ερωτευμένοι σαν να μετράτε μόλις λίγους μήνες σχέσης. Πώς το καταφέρνετε;
Η αλήθεια είναι πως έτσι ακριβώς αισθάνομαι. Νιώθω ερωτευμένη όπως τον πρώτο μήνα. Με τον άντρα μου είμαστε 12 χρόνια μαζί, εκ τον οποίων τα 10 είμαστε παντρεμένοι. Το πιο σημαντικό σε μια σχέση είναι να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου. Προσωπικά τον θαυμάζω τόσο πολύ, που αποκλείεται ποτέ να τον βαρεθώ.

Έχετε τρία παιδιά μαζί , την 8χρονη Ντεμήλια, τον 6χρονο Γιώργο και την 4χρονη Αννέζια. Η πιο δύσκολη “ιδιότητα” είναι αυτή της μητέρας;
Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό. Πρέπει να είσαι διαθέσιμη για τα παιδιά σου 24 ώρες το 24ωρο. Στο πανεπιστήμιο ο αγαπημένος μου καθηγητής δίκασε ψυχολογία και είχα παρακολουθήσει σχεδόν όλα μου τα μαθήματα. Θυμάμαι πως μας έλεγε συνεχώς πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε “unconditional love” (αγάπη άνευ όρων) στα παιδιά μας. Να τα αγαπάμε χωρίς όρια και να τους το δείχνουμε συνεχώς. Κανένας γονιός δεν είναι τέλειος. Αν όμως δείχνεις την αγάπη σου, δεν κρίνεις τα παιδιά σου και έχεις κατανόηση, όλα τα λάθη θα ξεχαστούν.

Τέταρτο παιδί θα ήθελες;
Όχι. Έχουμε τρία παιδιά και θέλουμε να δίνουμε όλη μας την ενέργεια και τον χρόνο σε αυτά.

Να φανταστώ πως οι οικογενειακές φωτογραφίες σας είναι όλες από τον δικό σου φακό;
Ναι, τις περισσότερες οικογενειακές φωτογραφίες τις έχω βγάλει εγώ. Τους φωτογραφίζω συνέχεια και μου φωνάζουν. (Γελάει)

Πώς διατηρείς τόσο άψογη σιλουέτα;
Πάντα πρόσεχα την διατροφή μου, χωρίς υπερβολές. Αποφεύγω να τρώω τηγανητά, γλυκά και ψωμί. Όλο το καλοκαίρι κολυμπούσα δύο ώρες την ημέρα και από τώρα θα ξεκινήσω να γυμνάζομαι μια ώρα καθημερινά.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More