Μαρίνα Βερνίκου: Η καλοκαιρινή απόδραση στη Θηρασιά και τα μαγευτικά τοπία που απαθανάτισε με τον φακό της!

Αν δεν έχεις ακολουθήσεις την Μαρίνα Βερνίκου στο Instagram τότε δεν έχεις δει τι εστί να φωτογραφίζουν με τον καλύτερο τρόπο τις ελληνικές ομορφιές. Γαλαζοπράσινα νερά, σημεία που ποτέ δεν ήξερες πως υπάρχουν στη χώρα μας και τα νησιά μας στην πιο παραμυθένια τους λήψη.

Η Μαρίνα Βερνίκου εδώ και μερικά χρόνια φωτογραφίζει κάθε σημείο στο οποίο ταξιδεύει και μας αφήνει να τρυπώσουμε και εμείς στα μέρη αυτά μέσα από τον φακό της.

Πρόσφατα, λοιπόν, βρέθηκε στη Θηρασιά, η οποία ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Σαντορίνης (περιλαμβάνει επίσης το ομώνυμο νησί και το Ασπρονήσι) και βρίσκεται απέναντι από τη μαγευτική Οία. Τη φυσιογνωμία της συνθέτουν, κατά κύριο λόγο, το επιβλητικό φυσικό ανάγλυφο με τους εντυπωσιακούς γεωλογικούς σχηματισμούς, τα δείγματα αναλλοίωτης λαϊκής αρχιτεκτονικής στα σπίτια και τις εκκλησίες, ο οικισμός του Μανωλά με το αυθεντικό παραδοσιακό χρώμα, η γραφική ακρογιαλιά του Κόρφου με τις παραδοσιακές ταβέρνες, που υποδέχονται τους εκδρομείς από τη Σαντορίνη.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής αυτής απόδρασής της, η Μαρίνα Βερνίκου απαθανάτισε με τον φακό της, αλλά και με το drone της, τις ομορφιές του νησιού και δεν μπορούσε να μην τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στα Instastories της εντυπωσιάζουν και το σίγουρο είναι πώς αποτελούν μια πολύ καλή διαφήμιση της χώρας μας. Οπότε, ένα “ευχαριστώ” της το χρωστάμε.

Read More

And More