Μαρίνα Βερνίκου: Κρουαζιέρα στα γραφικά νησιά του Αιγαίου! [pics]

Το καλοκαίρι του 2019 είναι προ των πυλών! Ο καιρός έχει ανοίξει και πολλοί είναι εκείνοι που εκμεταλλεύονται τα Σαββατοκύριακα για να αποδράσουν σε μακρινούς ή κοντινούς προορισμούς. Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι αποτελεί για τους περισσότερους την αγαπημένη τους εποχή, αφού η ηρεμία που τους προσφέρει η θάλασσα και οι ξέγνοιαστες στιγμές που ζουν είναι αξία ανεκτίμητη.

Η Μαρίνα Βερνίκου λατρεύει τα ταξίδια, καθώς συνδυάζει την ψυχαγωγία με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η γνωστή φωτογράφος φημίζεται για τις εντυπωσιακές εικόνες που μας δίνει από κάθε γωνιά του κόσμου, πολλές από τις οποίες δημοσιεύει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με αφορμή το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Μαρίνα ταξίδεψε σε κάποια νησιά του Αιγαίου απολαμβάνοντας στο έπακρο στιγμές χαλάρωσης μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μύκονος, Σαντορίνη, Κίμωλος και Σίφνος είναι κάποιοι από τους σταθμούς που επέλεξε να σταματήσει.

Κάθε νησί είναι ξεχωριστό, όμως όλα είναι υπέροχα και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η γνωστής φωτογράφος. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορα “κλικ” από την κρουαζιέρα της.

Δες τις φωτογραφίες:

H Μαρίνα δεν χορταίνει να γυρνά τον κόσμο!

Read More

And More