Μαρίνα Βερνίκου – Μαρία Μπεκατώρου: Η συνάντηση στο νησί των Ανέμων [pics]

Η Μύκονος είναι ο αγαπημένος προορισμός των celebrities κάθε καλοκαίρι. Από νωρίς, ξεκινάει η απόβασή τους στο νησί των Ανέμων και κάποιοι από αυτούς το επισκέπτονται και παραπάνω από μία φορά. Η Μαρίνα Βερνίκου ανήκει πλέον στους “ντόπιους” αφού περνά στο κυκλαδίτικο νησί μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Μαζί με την γνωστή επιχειρηματία και φωτογράφο απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα των Κυκλάδων και τα παιδιά της αλλά και ο σύζυγος της, Μίλτος Καμπουρίδης. Δεν θα μπορούσε να λείπει και από το φετινό καλοκαίρι ο συγκεκριμένος προορισμός και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε σε μία από τις εξορμήσεις της στην παραλία.

Η Μαρίνα Βερνίκου συνάντησε όμως και μία ακόμα αγαπημένη celebrity στην κοσμοπολίτικη παραλία της Μυκόνου. Ο λόγος για την Μαρία Μπεκατώρου που έκανε διακοπές μαζί με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Οι δύο κυρίες διατηρούν καλές σχέσεις και δεν θα μπορούσαν να μην περάσουν κάποιο χρόνο παρέα αφού βρέθηκαν στο ίδιο νησί αλλά και στην ίδια παραλία. Στην παρέα τους ήταν και ο Τάκης Ζαχαράτος ενώ δεν παρέλειψαν να βγάλουν και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More