Μαρίνα Βερνίκου – Μίλτος Καμπουρίδης: Απόδραση για δύο στο μαγευτικό Παρίσι! [pics,video]

Η αγάπη που έχει η Μαρίνα Βερνίκου για τα ταξίδια αλλά και την φωτογραφία είναι γνωστή. Πρόκειται για δύο πράγματα που πάντα τα συνδυάζει και κάνει πολλούς να τη… ζηλεύουν. Μπορεί η βασική της επαγγελματική δραστηριότητα να είναι οι επιχειρήσεις, αλλά η ίδια απολαμβάνει να γυρνάει τον κόσμο και να απαθανατίζει με τον φακό της εντυπωσιακά τοπία και αξιοθέατα που αντικρίζει. Τακτικά, μάλιστα, μοιράζεται δείγματα δουλειάς της μέσα από τα social media, ενώ πολλές φορές οι φωτογραφίες της φιγουράρουν σε περιοδικά ή εκθέσεις.

Αυτή τη φορά, η Μαρίνα Βερνίκου αποφάσισε να ταξιδέψει τη Γαλλία και συγκεκριμένα στο μαγευτικό Παρίσι, συνδυάζοντας αναψυχή και μία κοινωνική υποχρέωση. Μάλιστα, καλύτερο συνοδοιπόρο της στην χειμερινή αυτή απόδραση δεν θα μπορούσε να βρει άλλον από τον σύζυγό της, Μίλτο Καμπουρίδη, ο οποίος την συνοδεύει σε αρκετά ταξίδια της όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις το επιτρέπουν. Κι εκείνος, άλλωστε, λατρεύει τα ίδια πράγματα με την αγαπημένη του.

Τα τελευταία 24ωρα, λοιπόν, οι δυο τους βρίσκονται στην πόλη του φωτός και δεν έχουν σταματήσει να μοιράζονται με τους followers τους στο Instagram φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους. Από το πρόγραμμά τους δεν λείπουν οι βόλτες στα εμπορικά κέντρα, οι κοντινές εκδρομές, οι επισκέψεις σε γνωστά μνημεία, αλλά και το καλό φαγητό.

Το βράδυ της Παρασκευής, μάλιστα, το ζευγάρι έδωσε το “παρών” σε ένα μεγάλο και πολύ εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων στο οποίο ήταν καλεσμένο, πραγματοποιώντας μια λαμπερή κοινή εμφάνιση.

Δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν:

Read More

And More