Μαρίνα Βερνίκου – Μίλτος Καμπουρίδης: Πέρασαν μαγικές στιγμές στο Taj Mahal! [pics]

Οι φετινές γιορτές θα τους μείνουν αξέχαστες. Η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης αποφάσισαν να περάσουν διαφορετικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά από κάθε άλλη φορά και ξεκίνησαν το μαγευτικό ταξίδι τους στην Ινδία. Το ζευγάρι έχοντας μαζί τα παιδιά του, δεν προτίμησε κάποιον κλασικό γιορτινό προορισμό, αλλά ένα ταξίδι και μια μοναδική γνωριμία με την ινδική κουλτούρα!

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα έφυγαν όλοι μαζί από την Ελλάδα με προορισμό την Ινδία και δεν σταμάτησαν να ανεβάσουν στα social mediua φωτογραφίες. Η γνωστή εφοπλίστρια άλλωστε, λατρεύει τη φωτογραφία και το συγκεκριμένο ταξίδι ήταν η καταλληλότερη ευκαιρία για έναν νέο άλμπουμ… γεμάτο όμορφες εικόνες.

https://www.instagram.com/p/BdM1cGgB-cN/?taken-by=miltoskamb

Αυτές τις μέρες το ζευγάρι, όμως έκανε μια ξεχωριστή επίσκεψη στο διάσημο Τατζ Μαχάλ ( Taj Mahal). Πρόκειται για ένα από τα σημεία κατατεθέν στην Ινδία, ένα κτιριακό σύνολο κτισμένο στη νότια όχθη του ποταμού Γιαμούνα κοντά στη πόλη Άγκρα. Το συγκρότημα αναπτύσσεται γύρω από το μαυσωλείο που ανήγειρε ο Σαχ Γιαχάν Μογγόλος αυτοκράτορας (Σάχης) προκειμένου να τιμήσει τη πολυαγαπημένη του σύζυγο Μουμτάζ Μαχάλ που πέθανε το 1631 κατά τη διάρκεια τοκετού.

View this post on Instagram

In the name of love

A post shared by Marina Vernicos (@mvernicos) on

Η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης ενθουσιάστηκαν με την ιστορία του μνημείου και τώρα είχαν την ευκαιρία να το δουν από κοντά, έχοντας μαζί τους και τα παιδιά τους!

Read More

And More