Μαρίνα Βερνίκου – Μίλτος Καμπουρίδης: Σπάνια βραδινή έξοδος για το αγαπημένο ζευγάρι! [pics]

Η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης είναι ένα από τα ζευγάρια που αποδεικνύουν περίτρανα πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα. Μετά από 13 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου με τις όμορφες αλλά και τις δύσκολες στιγμές του και την απόκτηση τριών παιδιών, παραμένουν ερωτευμένοι όπως στις αρχές. Η κόρη του εφοπλιστή Γιώργου Βερνίκου και ταλαντούχα φωτογράφος για περισσότερο από μια δεκαετία ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία και χαίρεται την κάθε στιγμή.

Και μπορεί οι επίσημες εμφανίσεις τους να είναι μετρημένες στα δάχτυλα, αλλά η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης εκτός από φανατικοί των ταξιδιών αγαπούν και ιδιαίτερα την τέχνη. Έτσι όταν το ζευγάρι αποφασίσει να κάνει κάποια επίσημη έξοδο θα επιλέξει είτε κάποιο θέατρο είτε σινεμά είτε κάποιο άλλο πολιτιστικό δρώμενο. Το βράδυ της Πέμπτης, οι δυο τους έδωσαν το παρών στην παρουσίαση βιβλίου του Τάκη Μαυρωτά στο Μέγαρο Μουσικής και απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά με καλούς τους φίλους.

Δες τις φωτογραφίες:

Με την Ντέμη Βεζιρούλη

Η Μαρίνα Βερνίκου με total black look το οποίο συνδύασε με ένα χρυσό κολιέ στον λαιμό, έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις!

Με τον Αχιλλέα Ιωακειμίδη

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More