Μαρίνα Βερνίκου – Μίλτος Καμπουρίδης: Βραδινή έξοδος στο θέατρο!

Το βράδυ του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε στο Παλλάς η πρεμιέρα του musical Cabaret και ο Τάκης Ζαχαράτος με την Τάμτα παρουσίασαν ένα μοναδικό θεατρικό θέαμα κλέβοντας τις εντυπώσεις. Εντυπωσιακά, σκηνικά, ξεχωριστές ερμηνείες και μια παράσταση με γρήγορο ρυθμό και αποκαλυπτικές εμφανίσεις από την Σάλι Μπόουλς που υποδύθεται η Τάμτα, απέσπασαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα του κοινού. Ιδιαίτερα εντυπωσιακός όμως, ήταν και ο Τάκης Ζαχαράτος στο ρόλο του Κομπέρ.

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ Cabaret μάλιστα, σφράγισε την ιστορία των musical, όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου αλλά και του σινεμά, αφού η κινηματογραφική μεταφορά του από τον Μπομπ Φος το 1972, με τη Λάιζα Μινέλλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, απέσπασε 8 χρυσά αγαλματίδια κι έκανε το Cabaret πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο.

Το παρών στην πρεμιέρα έδωσε πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν και το πάντα αγαπημένο ζευγάρι, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης. Oι δυο τους παραμένουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μετά από περίπου 13 χρόνια γάμου και είναι αχώριστοι. Η κόρη του εφοπλιστή Γιώργου Βερνίκου για περισσότερο από μια δεκαετία ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία και χαίρεται την κάθε στιγμή. Το 2005 παντρεύτηκε στη Σίφνο τον έρωτα της ζωής της και 13 χρόνια μετά ζουν ευτυχισμένοι με τα τρία παιδιά τους.

Και μπορεί οι επίσημες εμφανίσεις τους να είναι μετρημένες στα δάχτυλα, οι δυο τους όμως, αγαπούν τα πολιτιστικά δρώμενα και το θέατρο είναι πάντα στις top επιλογές τους.

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164