Μαρίνα Βερνίκου: O Βόλος και το Πήλιο μέσα από τον φακό της, τρέλαναν το Instagram!

Λίγες μέρες μετά από την επιστροφή της από την Γκόα της Ινδίας, η Μαρίνα Βερνίκου ταξίδεψε στην Θεσσαλία και συγκεκριμένα στονπανέμορφο Βόλο. Μαζί με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη αγαπούν πολύ τα ταξίδια και ξεκλέβουν συχνά χρόνο για να επισκεφτούν όμορφα μέρη στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Φυσικά, η γνωστή επιχειρηματίας επιδίδεται στην αγαπημένη της δραστηριότητα την φωτογραφία.

Η Μαρίνα Βερνίκου έχει ξεδιπλώσει πολλές φορές το φωτογραφικό της ταλέντο τόσο μέσα από τις εικόνες που μοιράζεται στα social media όσο κι από προσωπικές της εκθέσεις. Κάθε φορά προσπαθεί να απαθανατίσει με τον φακό της εντυπωσιακά τοπία, ξεχωριστούς ανθρώπους και ιδιαίτερες στιγμές.

Τους τελευταίους μήνες έχει δείξει μία αδυναμία στις αεροφωτογραφίες και το αποτέλεσμα της ενασχόλησής της με αυτό το είδαμε και στο πρόσφατο ταξίδι της στη Μαγνησία. Αρχικά μας έδειξε μια εικόνα από την παραλία του Βόλου και το λεγόμενο “κορδόνι” όπου συνηθίζουν οι πολίτες να κάνουν τις βόλτες τους και στη συνέχεια μας έδειξε το χιονοδρομικό κέντρο των Χανίων, στο Πήλιο. Και οι δυο φωτογραφίες είναι φανταστικές και δείχνουν πως στην Ελλάδα δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε με αυτά τα υπέροχα τοπία.

View this post on Instagram

Golfing in the Volos gulf

A post shared by Marina Vernicos (@mvernicos) on

View this post on Instagram

Whiteway

A post shared by Marina Vernicos (@mvernicos) on

Read More

And More