Μαρίνα Βερνίκου: Οι ξέγνοιαστες στιγμές στην Κύπρο, το σερφ στην Πάρο και οι πόζες με μαγιό

Η Μαρίνα Βερνίκου απολαμβάνει τις διακοπές της σε Ελλάδα και Κύπρο και φαίνεται πως τα περνάει υπέροχα. Η γνωστή φωτογράφος και επιχειρηματίας, συνεχίζει τις καλοκαιρινές της αποδράσεις μαζί με την οικογένειά της, τον σύζυγό της, Μίλτο Καμπουρίδη και τα τρία παιδιά τους, ενώ μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

Τις τελευταίες ημέρες, η Μαρίνα Βερνίκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα video στο οποίο την βλέπουμε να κάνει surf στην Πάρο ενώ οι  φωτογραφίες όπου η ίδια ποζάρει με μαγιό κλέβουν τις εντυπώσεις.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @marinavernicos

“Ό, τι θέλετε να πετύχετε, πιστέψτε ότι θα γίνει. Ακόμα κι αν δεν το πιστεύετε, παίξτε το παιχνίδι της πίστης. Φερθείτε σαν πιστεύετε ότι θα γίνει. Αυτό είναι η δύναμη. Θα συμβεί”, ήταν το μήνυμα το οποίο έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις της στο instagram.

“Η πιο σημαντική απόφαση που θα πάρετε ποτέ είναι να έχετε καλή διάθεση”, συμπλήρωσε σε νέα ανάρτηση. Καλοκαίρι γεμάτο νόημα για την Μαρίνα Βερνίκου η οποία θέλησε να μεταδώσει τη θετική της ενέργεια στους διαδικτυακούς της φίλους.

 

Read More

And More