Μαρίνα Βερνίκου: Πάσχα στα Νησιά Γκαλαπάγκος! Φωτογραφίες από την ιδιαίτερη απόδραση της

Μια ξεχωριστή απόδραση απολαμβάνουν τις τελευταίες ώρες η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης. Το αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο τρέφει την ίδια μεγάλη αγάπη τόσο για τα ταξίδια όσο και για τη φωτογραφία βρίσκονται στα νησιά Γκαλαπάγκος, τα οποία αποτελούν ένα αρχιπέλαγος με ηφαιστειακής προέλευσης νησιά. Η ταλαντούχα φωτογράφος και ο επιχειρηματίας λατρεύουν τα ταξίδια σε ιδιαίτερους και ξεχωριστούς προορισμούς και πάντα μοιράζονται τα πιο υπέροχα στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι και το μοναδικό ταξίδι τους στα νησιά Γκαλαπάγκος δεν αποτέλεσε εξαίρεση! Το αγαπημένο ζευγάρι ταξίδεψε μαζί με τα παιδιά του και δεν σταματά να εξερευνά νέους τόπους και να αποκτά καινούργιες εμπειρίες. Όλοι μαζί οικογενειακώς αναζητούν ξεχωριστά είδη πτηνών, με την Μαρίνα Βερνίκου να απαθανατίζει τα πιο ωραία πουλιά που έχουν βρεθεί στον δρόμο της. Η ίδια εντυπωσιασμένη μοιράζεται φωτογραφίες στα Instagram Stories της, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το κάθε είδος ξεχωριστά.

Δες τα στιγμιότυπα:

Όπως μας αποκάλυψε η Μαρίνα Βερνίκου, τα Νησιά Γκαλαπάγκος κυβερνιούνται από έναν συγκεκριμένο νόμο, ο οποίος υποστηρίζει την διατήρηση και τη συντήρηση του μοναδικού αυτού περιβάλλοντος.

Read More

And More