Μαρίνα Βερνίκου: Σε πριβέ πάρτυ γενεθλίων στο palazzo Pucci στη Φλωρεντία! [pics]

Είναι σίγουρα μια κοσμοπολίτισσα που της αρέσει πολύ να ταξιδεύει. Ο λόγος για την Μαρίνα Βερνίκου που δεν σταματά να μας εκπλήσσει και να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση. Έτσι έγινε και πριν λίγες μέρες όταν βρέθηκε με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη στη Φλωρεντία για τα γενέθλια της Laudomia Pucci, της μοναχοκόρης του Emilio Pucci, που γιορτάστηκαν σε ένα prive party με 140 μόλις καλεσμένους στο παλάτι της οικογένειας.

«Ήταν μια υπέροχη βραδιά, από αυτές που μένουν αξέχαστες. H Laudomia είναι εκπληκτική οικοδέσποινα, ενώ το Palazzo Pucci αποπνέει την αρχοντιά και το class μιας άλλης εποχής», αποκάλυψε στο Gala, γυρνώντας από το ταξίδι της στη Φλωρεντία η γνωστή εφοπλίστρια.

Το παλάτι των Pucci, που έγινε η δεξίωση, απέχει μόλις δυο τετράγωνα από την πλατεία του Duomo και τον Καθεδρικό Ναό και είναι ένα από τα πλέον ιστορικά κτήρια του 16ου αιώνα. Επί εποχής Pucci, μάλιστα, το παλάτι αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τα κοσμικά καλέσματα. Και τώρα άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους της Laudomia. Η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της, μάλιστα, ήταν οι μόνοι Έλληνες που βρέθηκαν στο πριβέ event, καθώς γνωρίζονται με την γόνο των Pucci και περνούν σχεδόν ένα μήνα κάθε καλοκαίρι μαζί στο Πόρτο Χέλι!

Read More

And More