Μαρίνα Βερνίκου: Στην Κεφαλονιά με την οικογένειά της και τον Σάκη Τανιμανίδη! Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Μαρίνα Βερνίκου, συνεχίζοντας στο όμορφο νησί του Ιονίου τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της. Μαζί τους, μάλιστα, βρίσκεται και ο κουμπάρος τους, Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος δεν ακολούθησε την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, στη Μύκονο.

Η γνωστή φωτογράφος, η οποία είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους υπέροχες φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτεται και την εντυπωσιάζουν, όπως καταγάλανες θάλασσες που κόβουν ανάσες στη θέα τους.

Στις τελευταίες αναρτήσεις που έκανε, λοιπόν, στα instastories της, η Μαρίνα Βερνίκου έδειξε στους followers της πώς είναι το όμορφο και γραφικό Φισκάρδο από ψηλά. Όπως θα διαπιστώσεις, τα πολύχρωμα σπίτια του, με φόντο το πράσινο της φύσης και το μπλε της θάλασσας συνθέτου εδώ έναν ολοζώντανο πίνακα ζωγραφικής.

Δεν έμεινε μόνο εκεί, όμως, αλλά δημοσίευσε και στιγμιότυπα από την απόδραση με τον σύζυγό της, Μίλτο Καμπουρίδη, και τα παιδιά τους στην παραλία Φώκι, η οποία βρίσκεται περίπου 1,5 χιλιόμετρα μακριά από το Φισκάρδο και πήρε το όνομα της από τις φώκιες μονάχους-μονάχους που κολυμπούν στα νερά της περιοχής. Η παραλία διαθέτει ρηχά νερά και είναι ιδανική για παιδιά, ενώ η πυκνή βλάστηση που αγκαλιάζει τα καταγάλανα νερά της θάλασσας συνθέτει μια εικόνα απαράμιλλης ομορφιάς.

Read More

And More