Μαρίνα Βερνίκου: Tα ταξίδια είναι η… ζωή της! Μοναδικές στιγμές στο ανοιξιάτικο Λονδίνο![pics]

Λίγο πριν την έλευση του καλοκαιριού, η Μαρίνα Βερνίκου έφτιαξε βαλίτσες και επισκέφτηκε το Λονδίνο. Μπορεί η πρωτεύουσα της Αγγλίας να θεωρείται από πολλούς χειμωνιάτικος προορισμός, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμούν να το εξερευνήσουν με ήλιο. Η αλήθεια είναι ότι η γνωστή φωτογράφος έχει επισκεφτεί δεκάδες φορές το Λονδίνο τόσο για επαγγελματικούς όσο και για λόγους ψυχαγωγίας.

Η Μαρίνα είναι λάτρης των ταξιδιών και αυτός είναι και ο λόγος που κάθε φορά που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της της το επιτρέπουν επισκέπτεται κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς. Η ταλαντούχα φωτογράφος κάθε φορά που βρίσκεται σε ένα μαγικό μέρος μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα σημεία που της τράβηξαν την προσοχή αλλά και διάφορα στιγμιότυπα από τις ατέλειωτες βόλτες της.

Το Λονδίνο αποτελεί έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς της Ευρώπης, καθώς τα μέρη που έχεις να επισκεφτείς και για τα οποία φημίζεται είναι αμέτρητα.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Η Μαρίνα λατρεύει την άνοιξη στο Λονδίνο!

Read More

And More