Μαρίνα Βερνίκου: Ταξίδι στην Κύπρο μαζί με αγαπημένα πρόσωπα! [pics]

Στην Κύπρο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μαρίνα Βερνίκου! Η ταλαντούχα φωτογράφος έκανε μια μικρή παύση στις υποχρεώσεις της στην Αθήνα και ταξίδεψε στο νησί της Αφροδίτης προκειμένου να ξεκουραστεί αλλά και να συναντήσει αγαπημένα πρόσωπα. Η γνωστή επιχειρηματίας έχει μεγάλη αδυναμία στις αποδράσεις, τόσο τις κοντινές όσο και τις μακρινές, γεγονός που θα διαπιστώσεις αν ρίξεις μία ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Έχοντας επισκεφτεί πάνω από 163 χώρες, όπως η ίδια παραδέχθηκε σε συνέντευξή της πριν μερικούς μήνες, η Μαρίνα Βερνίκου έχει ζήσει μοναδικές και αξιοζήλευτες εμπειρίες. Ταξιδεύοντας άλλοτε για αναψυχή, άλλοτε για επαγγελματικούς λόγους και άλλοτε και για τα δύο, η γνωστή φωτογράφος έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, αφού κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Μαρίνα Βερνίκου βρέθηκε στην Κύπρο μαζί με την παρέα της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της αρκετά στιγμιότυπα από τις βόλτες τους. Όπως θα δεις, η παρέα, αφού ξεκουράστηκε και χαλάρωσε, επισκέφτηκε ένα παραδοσιακό μεζεδοπωλείο και διασκέδασε με την ψυχή της!

Δες φωτογραφίες:

Η Μαρίνα Βερνίκου και η παρέα της ποζάρουν χαμογελαστές στο φακό κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου τους.

Read More

And More