Μαρίνα Βερνίκου: Το ξεχωριστό ταξίδι της στην Κουρσεβέλ της Γαλλίας! [pics]

Οι δύο μεγάλες αγάπες της Μαρίνας Βερνίκου είναι η φωτογραφία και τα ταξίδια. Η γνωστή φωτογράφος κάνει συχνά ταξίδια σε ξεχωριστούς προορισμούς και μοιράζεται εντυπωσιακές εικόνες από διαφορετικά τοπία. Από το 2005 βιώνει την οικογενειακή ευτυχία, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Μίλτο Καμπουρίδη και τα τρία παιδιά τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι αγαπάει πολύ τα ταξίδια και συχνά κάνουν αποδράσεις μαζί.

Πρόσφατα η κόρη του εφοπλιστή Γιώργου Βερνίκου βρέθηκε στην περιοχή Ρον-Αλπ στη Γαλλία. Εκεί απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές και ασχολήθηκε με όσα την χαλαρώνουν και την ευχαριστούν. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές φωτογραφίες και ένα video από την χειμερινή απόδρασή της.

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, την βλέπουμε να κάνει σκι στα χιόνια και διαλογισμό. Η ίδια σημειώνει ότι το σκι είναι το καλύτερο άθλημα του κόσμου, ενώ σε μία από τις αναρτήσεις της έστειλε ένα μήνυμα με νόημα στους followers της. Συγκεκριμένα έγραψε: “Τα όνειρα και η αφοσίωση είναι ο τέλειος συνδυασμός”.

Δες τα στιγμιότυπα από το ταξίδι:

View this post on Instagram

World’s best sport

A post shared by Marina Vernicos Collection (@marinavernicos) on

Read More

And More